Actualitate

Telescaun din Straja atacat de hoții de fier vechi

Aceştia au furat cablurile instalației de trans­port în două rânduri, însă poliţiştii au fost sesizați doar în cazul unuia dintre fur­turi. „În data de 16.11.2021, Poliţia mu­ni­cipiului Lupeni am fost sesizată despre faptul că, în data de 12.11.2021, persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comandă al telescaunului (nefuncţional) aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri .
În urma sesizării, o echipă operativă s-a de­plasat la fața locului, ocazie cu care s-a con­sta­tat faptul că persoane necunoscute au pă­truns în pupitrul de comanda al tele­scaunului T3, aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri”, informează IPJ Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că hoții au furat şi în data de 11.08.2021. ” Persoane ne­cu­noscute au pătruns prin efracție în camera de forță a aceluiași telescaun , de unde au sustras componente și cabluri electrice, aspecte care nu au fost sesizate poliţiştilor la acea dată”, arată sursa citată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru să­vârșirea infracțiunilor de furt calificat și dis­trugere, cercetările demarate vizând iden­ti­fi­carea autorilor şi recuperarea prejudiciului (a cărui valoare urmează a fi comunicată de către cei care administrează instalaţia pe cablu). (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura