Telegondola din Straja intră în probe

Maximilian Gânju

Dacă va ninge, sezonul de schi la Straja va debuta la începutul lunii noiembrie. Atunci, turiştii vor putea urca în staţiune cu telegondola.

Lucrările de modernizare a staţiunii Straja sunt făcute pe datorie în prezent, constructorul finanţând lucrarea iar apoi urmând să-şi încaseze banii de la guvern. „Deja a fost montată o gondolă, de probă, şi se fac drumuri cu ea, pentru a vedea şi unde să fie amplasate celelalte gondole”, a declarat primarul localităţii, Cornel Resmeriţă. Până acum, Guvernul n-a decontat încă lucrările deja efectuate în Straja, însă, edilul spune că instalaţia va fi funcţională peste circa o lună de zile. Totodată, de la cabana veche şi până sus, în munte, transportul va fi asigurat de un telescaun nou,  ce va fi terminat până la debutul sezonului de schi. Proiectul de modernizare a staţiunii are o valoare de peste 200.000 de lei şi mai cuprinde construcţia a trei telescaune, unul de şase locuri şi două de patru locuri, dar şi modernizări de pârtii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Costel Avram, dat afarã din PRM

Liderul PRM, Vadim Tudor, a ajuns sâmbătă seara în comuna Şoimuş, unde a fost primit de primarul Mihai Irimie şi...

Domeniu schiabil privat la Petrila?

Având în vedere că mineritul e pe ducă şi că şefii de la judeţ, aflaţi în campanie electorală, vorbesc despre...

iPhone 5 se lansează în 12 septembrie

Compania Apple a transmis invitaţii pentru evenimentul de lansare a noului terminal iPhone, având conţinută cifra 12 şi textul „It`s...

Închide