Politica si administratie

Târg de iarnã, la poalele Cetãtii

Sorina Popa

Târgul de iarnă din municipiul Deva şi-a deschis porţile, la poalele Cetăţii. Zona din jurul telecabinei a ajuns să fie extrem de populată, mai ales că peste câteva zile, va fi inaugurat şi Complexul Aqualand, atât de mult aşteptat de deveni.

„Cea mai mare investiţie de agrement din ultimul secol”
În perioada 16-22 decembrie, Târgul de iarnă îşi aşteaptă vizitatorii, care au la dispoziţie produse tradiţionale româneşti, muzică, patinoar şi din 22 decembrie, pot să frecventeze şi Complexul Aqualand.
Ieri, pregătirile erau pe ultima sută de metri, primarul Mircia Muntean susţinând că toată lumea lucrează zi şi noapte, pentru ca târgul să-i primească pe deveni aşa cum se cuvine. Este prima dată când se organizează aici Târgul de iarnă, municipalitatea dorind să folosească potenţialul zonei de sub Cetate. Pentru gurmanzi, se pregătea de zor, un taur, de peste 200 de kilograme, la proţap. De asemenea, telecabina de pe Cetate funcţionează din nou, la program normal. Nu vor lipsi nici cântăreţi, printre care DJ Sava şi Raluk, Ciprian Roman, Mariana Deac şi alţii.
„Mă bucur că vom deschide Aqualand-ul, care reprezintă cea mai mare investiţie de agrement din Deva, din ultimii 100 de ani. Nici de Revelion nu vom sta cuminţi, îi vom aştepta pe deveni pe platoul din faţa casei de Cultură”, a declarat Mircia Muntean, primarul Devei.

2 comentarii la „Târg de iarnã, la poalele Cetãtii

  • Acel bou a fost verificat sanitar veterinar ca sa nu aiba vreo boala care se ia? Dl. primar a platit bucata pe care a gustat-o?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura