Tânărul prins după o urmărire ca în filme, audiat de instanţă

2 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

         Un tânăr din Petroşani, Codruţ Măturar (foto), judecat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, va fi audiat la termenul din această lună în prezenţa avocatului său. Judecătorii petroşăneni vor lua în discuţie şi încadrarea juridică a faptei pentru care a fost sesizată instanţa în această cauză, în raport cu pedeapsa de trei ani de închisoare, aplicată inculpatului.
Codruţ Măturar este judecat pentru că a urcat la volanul unei maşini, a tamponat câteva autoturisme parcate şi apoi a încercat să fugă de poliţişti. Se întâmpla la începutul anului, în zona cartierului Colonie din Petroşani. La vederea echipajului de poliţie, acesta a întors brusc şi a demarat în trombă. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, folosind semnalele acustice şi luminoase, dar şoferul a refuzat să oprească. În cele din urmă a derapat şi a intrat în coliziune laterală cu trei autoturisme staţionate pe marginea drumului. După ce a tamponat maşinile, individul a fugit în zona E.M. Livezeni, unde a sărit gardul societăţii miniere. Poliţiştii l-au prins, acesta fiind ascuns după scara unui imobil.
Reamintim că Măturar a fost închis anterior pentru că a ucis cu maşina doi oameni aflaţi pe o trecere de pietoni. Lui îi fusese suspendat permisul de conducere. La momentul când a fost prins de poliţişti la volanul maşinii pe care a abandonat-o, acesta ar fi fost încă sub termenul de supraveghere pentru că fusese eliberat condiţionat. Tocmai acest aspect va fi stabilit cu certitudine de magistraţi.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Juniorii hunedoreni, rezultate bune la “Cupa Sălişte-Voinţa Sibiu”

Nicolae Gavrea

Sebastian Borbely, campion naţional la lupte pe plajă

Recent. la Constanţa s-au desfăşurat întrecerile Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă pentru sportivii de la categoriile Cadeţi, Juniori şi...

Atletism. Performanţe mondiale şi europene la Braşov

La Campionatul Mondial de Alergare de 50 km desfăşurat la Braşov s-au înregistrat rezultate excelente!

Închide