Tânărul care a violat o autostopistă, arestat din nou

10 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Tânărul de 18 ani, din comuna Brănişca, satul Boz, care a molestat sexual o femeie pe care o luase în autoturism, la autostop, apoi a abandonat-o pe un teren viran, a ajuns din nou în spatele gratiilor. Ionuţ Vlad Drăgoi a fost arestat preventiv la propunerea poliţiştilor, după ce a încălcat condiţiile arestului la domiciliu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Năstase, tânărul a părăsit domiciliul, situaţie care a impus înlocuirea măsurii.
Ieri, la Tribunalul Hunedoara s-a judecat contestaţia lui Drăgoi faţă de decizia Judecătoriei Deva de a-l trimite în arest. Contestaţia i-a fost respinsă, hotărârea magistraţilor fiind definitivă.
Iertat de câteva „păcate”
Dosarul în care Ionuţ Vlad Drăgoi este anchetat pentru faptele săvârşite în februarie 2017 a fost trimis la Judecătoria Deva, tânărul fiind acuzat de mai multe infracţiuni. „Inculpatul a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Pentru acuzaţiile de viol şi lovire s-a dispus clasare, deoarece victima şi-a retras plângerea”, a declarat Claudia Mera, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.
Cunoscut cu antecedente penale, încă de pe vremea când era elev de 14 ani, Ionuţ Vlad Drăgoi a comis-o din nou în luna februarie a acestui an. Acesta a luat cu autoturismul o femeie de 47 de ani, care stătea la ocazie, în localitatea Ilia, dorind să ajungă la Săvârşin. I-a spus că merge în aceeaşi direcţie, iar, la un moment dat, a părăsit DN 7 şi s-a îndreptat într-o zonă unde se lucrează la Autostrada Deva-Lugoj. Ajuns într-un loc ferit, a obligat-o pe femeie să întreţină relaţii sexuale cu el, ameninţând-o cu un levier şi lovind-o cu pumnii peste faţă. După care a abandonat-o printre săpăturile de la şantierul autostrăzii. Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. Anchetatorilor le-a fost destul de greu să o găsească, deoarece victima nu ştia locul în care se află şi nu l-a putut indica. O zi le-a trebuit poliţiştilor să-l identifice şi să-l prindă pe Drăgoi, care a fost trimis în arest preventiv. Între timp, tânărul fusese plasat în arest la domiciliu, măsura fiindu-i înlocuită, aşa cum am menţionat mai sus.
În trecut, adolescentul a fost cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi port de cuţit în locuri publice. Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara a arătat că dosarul a fost întocmit după ce Drăgoi l-a agresat cu cuţitul pe un coleg de-al său de şcoală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Veşti bune despre căminul cultural din satul Breazova

Dat fiind faptul că situaţia juridică a căminului cultural din satul Breazova, comuna Sarmizegetusa, s-a elucidat de curând, conducerea locală...

Adrian Velu Căluşer, un candidat independent pentru Primăria Deva

Pe zi ce trece, numărul candidaţilor independenţi pentru postul de primar al municipiului Deva, lăsat liber de Mircia Muntean, creşte....

Primarul din Crişcior, despre temele abordate la Adunare ACoR

Săptămâna trecută, la Bucureşti a avut loc Sesiunea extraordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (AcoR), în cadrul...

Închide