Tânără mamă ucisă, soţul şi trei copii răniţi grav de inconştienţa unui tractorist

Individul vinovat de producerea tragediei a ignorat prevederile care interzic cu desăvârşire circulaţia utilajelor agricole pe autostrăzi. A intrat cu tractorul pe A1, la care avea ataşată o remorcă, iar un microbuz în care se afla o familie l-a lovit în plin.

O tânără de 27 de ani, mama a trei copii, a murit pe loc în urma accidentului produs pe A1, la km 373 între Deva şi Ilia, în urma coliziunii dintre microbuz şi tractorul cu remorcă, iar soţul ei şi cei trei copii, unul de şase ani şi doi gemeni de patru ani, au fost răniţi grav şi transportaţi la UPU Deva.
Pompierii din cadrul Detaşamentului Deva au intervenit la faţa locului cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă, o ambulanţă de transport victime multiple, acţionând la accident şi trei ambulanţe din cadrul SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Tractoristul a intrat pe autostradă în zorii zilei, gândindu-se că nu este circulaţie mare şi şansele să fie prins de poliţiştii rutieri mai mici. Conform regulamentului circulaţiei rutiere, acestui tip de vehicule îi este interzisă rularea pe autostradă. Hunedoreanul vinovat de producerea tragediei este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.