Actualitate

Tânără din Deva, ameninţată că va fi desfigurată cu acid

Femeia se află într-o permanentă frică și a cerut unui judecător să o protejeze de cel care o terorizează constant. Pe lângă amenințarea că-i va fi aruncat acid în față și va fi desfigurată, tânăra a fost amenin­țată repetat cu moartea.

Nu-l interesează de copil
A divorțat de agresor crezând că în acest fel va avea liniște, dar bărbatul, extrem de gelos, a continuat să o terorizeze.
„Din declarațiile unei martore a rezultat că pârâtul o contactează tele­fonic pe reclamantă foarte des, solici­tându-i să îi spună unde se află și cu cine. Aceste apeluri frecvente o de­ran­jează și o sperie pe femeie, căreia îi este frică și să iasă din casă, deoarece în trecut a amenințat-o că o va ucide sau că îi va arunca cu acid pe față, iar în altă ocazie a urmărit-o. Faptul că bărbatul o jignește și a amenințat-o pe reclamantă este recunoscut și de mama pârâtului, care arată însă că cei doi își vorbesc urât reciproc, ea auzind-o pe reclamantă spunându-i fiului său „sictir”, provo­cându-l și fiind nerespectuoasă la adresa acestuia. A subliniat că este important că fiul său nu a trecut la faptele cu care amenință. Din ceea ce știe ea, bărbatul a împins-o pe reclamantă o singură dată după divorț, când a găsit în locuința acestuia un alt bărbat”, se arată în dosarul de la Judecătoria Deva. Bărbatul le-a spus judecătorilor că-și sună zilnic fosta soție fiind preocupat de fiul său și nu persoanele cu care acesta se află, dar instanța nu l-a crezut. Martorii au arătat că principalul interes al individu­lui este fosta consoartă, nu fiul său. Ju­decătorul a emis un ordin de protecție pe o perioadă de șase luni și i-a interzis agresorului să se mai apropie de victimă la mai puțin 100 de metri. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura