Tânără bătută în plină stradă de fostul ei soţ

Femeia a sunat la Poliţia Municipiului Hunedoara pentru a cere ajutor după ce a fost acostată de individ pe o stradă din municipiu. ” Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că reclamanta, în jurul orei 11:50, în timp ce se afla pe strada Trandafirilor, din Hunedoara, a fost trasă de păr de fostul soţ, un tânăr în vârstă de 29 de ani, în urma unor discuţii contradictorii. Poliţiştii au mai stabilit că tânărul a comis agresiunea deşi avea interdicţia de a se apropia de fosta soţie, ca urmare a emiterii, de către Judecătoria Hunedoara, a unui ordin de protecţie.


Prin urmare, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ne­respectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au mai avut plângeri în care tânărul a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, distrugere şi violare de domiciliu, astfel că l-au reţinut preventiv pentru 24 de ore. Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare