Tânăr mort într-un accident la Luncoiu de Sus

8 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Un accident rutier, produs pe raza loca­lităţii Luncoiu de Sus, în urma căruia un tânăr de 28 de ani, din Brad, şi-a pierdut viaţa, a avut drept cauză viteza, au stabilit anchetatorii.

„Poliţiştii sosiţi la faţa locului au con­sta­tat că, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Brad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76 din direcţia Brad – Deva, pe fon­dul neadaptării vitezei şi nepăstrării dis­tan­ţei în mers faţă de o autoutilitară ce se deplasa în faţa sa pe aceeaşi direcţie de mers, care intenţiona să vireze la stânga, a intrat în coliziune cu aceasta. În urma acci­dentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Şoferul autou­ti­li­tarei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a informat IPJ Hunedoara.
Echipele de prim ajutor ajunse la faţa lo­cu­lui au încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă fără succes. Poliţiştii rutieri din Brad au des­chis dosar de cercetare penală pen­tru in­frac­ţiunea de ucidere din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Declararea şi plata obligaţiilor bugetare – prorogarea unor termene

În temeiul prevederilor Ordonanţei de ur­genţă a Guvernului nr. 99/2020 din 25 iunie 2020 privind unele măsuri fiscale, modifi­ca­rea unor...

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Hunedoara, din nou puternică! Mai mult ca oricând, sistemul de sănătate!

Hunedoara este în acest moment pe un drum al schimbării în bine. Programul PSD din perioada 2016-2020 a fost unul...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele prin târg că un primar de prin judeţ îşi ameninţă oamenii din comună, acum, înainte de alegerile...

Închide