Eveniment

Tânăr mort într-un accident la Luncoiu de Sus

Un accident rutier, produs pe raza loca­lităţii Luncoiu de Sus, în urma căruia un tânăr de 28 de ani, din Brad, şi-a pierdut viaţa, a avut drept cauză viteza, au stabilit anchetatorii.

„Poliţiştii sosiţi la faţa locului au con­sta­tat că, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Brad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76 din direcţia Brad – Deva, pe fon­dul neadaptării vitezei şi nepăstrării dis­tan­ţei în mers faţă de o autoutilitară ce se deplasa în faţa sa pe aceeaşi direcţie de mers, care intenţiona să vireze la stânga, a intrat în coliziune cu aceasta. În urma acci­dentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Şoferul autou­ti­li­tarei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a informat IPJ Hunedoara.
Echipele de prim ajutor ajunse la faţa lo­cu­lui au încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă fără succes. Poliţiştii rutieri din Brad au des­chis dosar de cercetare penală pen­tru in­frac­ţiunea de ucidere din culpă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura