Tânăr din Brad, implicat într-o bătaie în plină stradă

31 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

       Incidentul a avut loc în Slatina şi a pornit de la altercaţie în trafic, au stabilit poliţiştii. Alături de tânărul de 29 de ani, din Brad, era şi un italian, rănit şi el în altercaţie.
Poliţiştii din Olt au stabilit că totul a plecat de la o neînţelegere în trafic. Hunedoreanul, alături de italianul de 56 de ani, s-au încăierat cu un localnic de 26 de ani. ”Poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, în timp ce patrulau pe Strada Arcului, au observat o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii au intervenit de îndată pentru a aplana conflictul. Din primele verificări a reieşit faptul că acest conflict a fost spontan, fiind declanşat pe fondul unor neînţelegeri în trafic. În altercaţie au fost implicate trei persoane, două dintre acestea fiind transportate la spital“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
Persoanele implicate în scandal au fost asistate medical la faţa locului de către echipaje SMURD, iar două dintre ele au ajuns la UPU. Poliţiştii din Olt l-au sancţionat pe localnicul de 26 de ani, din Slatina, cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A furat tot ce a găsit de valoare

Un tânăr de 24 de ani, din Deva, este suspectat că a dat o spargere la o locuinţă din satul...

Fotbal. FRF nu a stabilit încă seriile din Liga a III-a

Odată cu reînscrierea în campionatul din Liga a treia de fotbal a formaţiilor Agricola Borcea, LPS Cetate Deva şi Atletic...

S-a stabilit programul pentru Centenarul echipei Jiul Petroşani

Pe data de 3 august, aşa cum am mai anunţat, se vor desfăşura manifestările dedicate împlinirii unui secol de existenţă...

Închide