Tamponare între un microbuz şi un autoturism

7 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju03-accident

Două autovehicule au fost avariate şi o femeie de 49 de ani  a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, în urma unui accident rutier care a avut loc la o trecere de pietoni din zona Cartierului Aeroport din Petroşani. Echipele de intervenţie s-au mobilizat din cauza faptului că în accident a fost implicat un vehicul de transport persoane.
Accidentul rutier a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, iar anchetatorii au stabilit că şoferul unui microbuz care face transport local, în condiţiile în care ploua şi vizibilitatea era redusă, nu a acordat prioritate unui alt autoturism, iar şoferul acestuia, o tânără de 18 ani din Vulcan, n-a mai putut evita impactul. În urma accidentului o pasageră de 49 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, dar şi tânăra de 18 ani care conducea autoturismul pe drumul cu prioritate. La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de la SMURD, Pompieri şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, pentru că mai mulţi martori au sunat la 112, iar echipele de prim ajutor s-au temut de ce e mai rău.
Potrivit subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate vinovăţia fiecăruia dintre şoferii implicaţi în accident.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 8.11.2016

Viorel Rotar, directorul tehnic al Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că a semnat, ca preşedinte al comisiei de recepţie, admiterea recepţiei...

Bulina albă, 8.11.2016

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că a rezolvat, pentru moment, problema Secţiei de Pediatrie, reuşind să obţină votul...

Gura lumii, 8.11.2016

Vorbesc gurile rele că un adjunct de la o instituţie de control din judeţ şi-a angajat fiul la o instituţie...

Închide