Eveniment

Tâlharul poştăriţei este angajat al Armatei

Livia Botici

Tânărul de 29 de ani, care marţi dimineaţă a tâlhărit o angajată a Oficiului Poştal Hunedoara, şi i-a furat suma de 50.000 de lei, este angajat al unei unităţi militare din Craiova. Bărbatul se află acum în spatele gratiilor, după ce magistraţii Judecătoriei Hunedoara au admis propunerea procurorilor, de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Arestat pentru tâlhărie
Militarul este angajat al unităţii militare din Craiova de doi ani de zile. Marţi, acesta se afla în municipiul Hunedoara, întrucât primise un concediu de odihnă de la muncă, şi venise în vizită la părinţi. „Tânărul se afla în localitate de câteva zile. Confirm faptul că, într-adevăr acesta este angajat în structura de apărare a ţării, dar nu în judeţul nostru, ci în municipiul Craiova. După ce a tâlhărit-o pe poştăriţă, patrula mobilă a reuşit să-l prindă imediat, a fost reţinut pentru 24 ore, şi tot în aceeaşi zi, a fost prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Din fericire, instanţa a admis cererea anchetatorilor, iar militarul a fost arestat. În prezent, el se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara”, a declarat comisarul şef Nicolae Petruş, şeful Poliţiei municipiului Hunedoara.

A furat pensiile şi ajutoarele de şomaj
Marţi dimineaţă, o poştăriţă din Hunedoara a fost tâlhărită de un tânăr, de 29 de ani, chiar în momentul în care geanta sa era plină cu banii pentru pensii şi ajutoare de şomaj. Văzându-se furată, femeia a început să strige după ajutor şi spre norocul ei, a fost auzită chiar de o patrulă de ordine publică,  aflată prin apropiere. În tolba femeii erau 50.000 de lei, bani de care militarul nu a putut să se bucure, întrucât a fost prins la scurt timp de poliţişti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura