Tâlharul din tren va fi judecat pentru tâlhărie calificată

2 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Procurorii hunedoreni au finalizat cercetarea penală în cazul recidivistului care a comis două tâlhării la scurt timp după ce a scăpat din penitenciar.
Teodor Dumitru Nicolae (38 de ani) scăpase din închisoare la finele anului trecut, iar după doar câteva luni în libertate a comis două tâlhării. Individul a fost trimis în judecată la Judecătoria Deva, pentru că a tâlhărit un gorjean de 58 de ani. Poliţiştii au stabilit că recidivistul, de loc din comuna Brănişca, şi-a urmărit victima pe o stradă din Deva şi, profitând de faptul că era întuneric, a atacat-o din spate. Bărbatul din Gorj a fost lovit în zona feţei iar apoi buzunărit. Individul i-a luat telefonul mobil şi 800 de lei, după care a fugit. Înainte de a comite fapta cu violenţă, anchetatorii descoperiseră că acesta a jefuit o altă persoană. La mijlocul lunii februarie a.c. a aşteptat ca un tren de persoane să plece din Gara Deva şi a tâlhărit un călător din Simeria. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescent dispărut de o săptămână

Un adolescent de 16 ani, din Petrila, a plecat de acasă în ultimele zile ale lunii trecute iar familia sa...

Au încurcat morţii la Petroşani

Doi pacienţi internaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, decedaţi la câteva ore distanţă, au fost trimişi aparţinătorilor pentru cele...

Sărbătoriţii lunii martie la UAMS Baia de Criş

Cei născuţi în luna martie şi găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au avut parte de multă...

Închide