Tâlharul de la cazino, adus la reconstituirea faptei

25 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Daniel Minea în vârstă de 20 de ani, din Aninoasa, imediat după jaful de la Petroşani, de unde a reuşit să fugă cu circa 30.000 de lei după ce a ameninţat-o cu un cuţit pe angajata unui club de jocuri de noroc, a încercat să jefuiască un club asemănător din Lupeni.

De această dată, individul nu s-a mai folosit de cuţit şi şi-a achiziţionat un pistol de tip airsoft. Minea a mizat pe faptul că arma neletală şi nesupusă autorizării este identică cu o armă de foc şi va avea un puternic impact asupra angajaţilor localurilor pe care le viza. N-a fost întocmai cum spera individul, astfel că angajata clubului din Lupeni, în loc să-i dea încasările, a acţionat butonul de panică. Totul a ieşit la iveală după ce suspectul a fost adus în Valea Jiului, pentru ca anchetatorii să poată face reconstituirea faptelor. Minea a fost tot timpul sub escorta trupelor speciale şi le-a arătat poliţiştilor, pas cu pas, cum a procedat la jaf şi ce rol a avut complicele său, Laurenţiu Stroe. Cei doi au fost arestaţi preventiv şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi tentativă.
Minea şi Stroe au fost prinşi de poliţiştii din Oradea după alte două tentative eşuate de jaf. Ţintele lor au fost şi în acest caz cluburile de jocuri de noroc, iar în ambele cazuri au fost puşi pe fugă de angajatele localurilor. Înarmat cu pistolul de airsoft, Minea a intrat într-un club şi a cerut toţi banii din casă, însă angajata a reuşit să fugă în stradă şi să strige după ajutor. Câteva ore mai târziu şi-a mai încercat norocul o dată şi a fost iarăşi pus de fugă după ce angajaţii au acţionat butonul de panică.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Inspectorii antifraudă au confiscat bunuri în valoare de 243.185 lei

Ieri, inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în punctul de trecere a fontierei Nădlac două...

Încercau să ascundă chiloţii şi florile furate

Doi tineri din municipiul Hunedoara au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce au furat chiloţi şi ghivece cu flori...

Minor tâlhărit de amicii săi de pahar

Doi adolescenţi din Orăştie l-au agresat pe un amic de-al lor şi i-au furat banii, după ce au consumat toţi...

Închide