Tâlhărit în centrul Hunedoarei de un recidivist

Suspectul tâlhăriei scăpase din puș­cărie în urmă cu circa jumătate de an. Acum a ajuns iarăși în arest preventiv și dacă va fi găsit vinovat de tâlhărie, ur­mă­torii ani și-i va petrece în spatele gra­tiilor.
Potrivit polițiștilor din municipiul Hu­ne­doara, echipa ajunsă la locul sesizării a găsit o tânără care le-a spus că, în timp ce se afla pe o stradă din Hunedoara, îm­pre­u­nă cu un prieten, a venit la ei un bărbat ne­cunoscut, care l-a întrebat pe prietenul femeii „ce caută cu prietena lui” și i-a cerut acestuia să îi dea banii pe care îi avea asupra lui. Femeia s-a speriat și a fugit, fără să mai observe ce se întâmplă. „Per­soa­na vătămată nu a fost găsită iniţia la fața locului, însă ulterior a sosit, declarând faptul că în timp ce se afla cu prietena sa pe stradă, a venit la ei un bărat ne­cu­nos­cut, care i-a solicitat să îi dea 50 de lei, amenințându-l cu bătaia (fără a-l agresa fizic, însă). Partea vătămată, de frică, i-a în­mânat acelei persoane 50 de lei, după care a fugit spre piața Dunărea”, a infor­mat IPJ Hunedoara. Recidivistul de 34 de ani se numește Robert Dilincă și a fost ares­tat preventiv de magistrații Jude­că­to­riei Hunedoara. A contestat soluția la Tri­bunalul Hunedoara, iar cererea sa ur­mează a fi soluționată. (M.Gânju)

One thought on “Tâlhărit în centrul Hunedoarei de un recidivist

  • 16 septembrie 2021 la 22:09
    Legătură permanentă

    Cu acceptul cui scrieti dvs aceste articole???Cine v a permis sa dati nume in aceasta mizerabila povestioara,pe care evident ca nu aveti pregatire si nici macar nu v ati deranjat sa aflati adevarul,cu ce drept va permiteti?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.