Tâlhăria a avut loc în municipiul Petroşani, iar victimă a fost un tânăr de 18 ani, din Petrila

22 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Acesta le-a spus poliţiştilor că, în timp ce se afla împreună cu un prieten în zona centrală a municipiului Petroşani, a fost abordat de doi bărbaţi pe care nu îi cunoştea, şi care l-au invitat într-un autoturism parcat în spatele unui magazin. Tânărul a urcat în maşină iar unul dintre suspecţi, aflat pe bancheta din spate, i-a cerut să scoată banii pe care îi avea şi să îi dea.

”După ce le-a spus că nu deţine sume de bani, persoana poziţionată pe scaunul şoferului i-a luat tânărului din mână telefonul mobil şi i-a spus să scoată tot ce are în buzunare. Cele două persoane l-au deposedat pe tânăr de suma de 250 lei (pe care îi avea în buzunar), l-au ameninţat cu acte de violenţă şi l-au lovit în zona feţei, după care i-au solicitat să coboare din maşină şi au plecat într-o direcţie necunoscută”, a informat IPJ Hunedoara.
Victima jafului a alertat Poliţia Petroşani, iar autorii au fost prinşi. Cristian Pingert şi Claudiu Varga, doi tineri din Petroşani, în vârstă de 21 şi 24 de ani, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, cu aplicarea circumstanţei agravante, deoarece actul acesta s-a produs în timpul stării de urgenţă. Procurorii au cerut şi obţinut arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Prejudiciul total cauzat, în valoare de 1.250 de lei, a fost recuperat în totalitate. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 23.03.2020

După o perioadă în care i s-a dat timp de gândire, un afacerist de top, cel puţin la prima vedere,...

S-a împuşcat în cap cu o armă confecţionată artizanal

Un tânăr de 29 de ani, din Deva, a murit la spital, după ce s-a împuşcat în cap cu o...

Prins băut la volan şi fără permis, deşi trebuia să stea în izolare

Un bărbat de 33 de ani din Petroşani a fost amendat cu 5.000 de lei de poliţişti şi are deschis...

Închide