EvenimentFlash

Tâlhar pus pe fugă de vânzătoare

Nicoleta Popa

Un tânăr de 23 de ani, student la Universitatea din Petroşani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru tentativă de tâlhărie în formă calificată. Marius Benghea a intrat într-un magazin ABC non-stop din municipiu şi a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit să îi dea toţi banii din încasări. Bărbatul avea faţa acoperită cu un fular şi fes pe cap.

Speriat de camerele de supraveghere
„Studentul a intrat ca un simplu client şi i-a cerut vânzătoarei un pachet de ţigări. În momentul în care femeia s-a întors spre raft, băiatul s-a strecurat după tejghea şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a cerut toţi banii. Vânzătoarea i-a spus că sunt camere de supraveghere peste tot, iar acesta s-a speriat şi a fugit, fără să mai ia ceva din magazin”, a declarat comisarul Titel Brăgaru, şeful Poliţiei municipiului Petroşani.
Vânzătoarea şi-a anunţat imediat patroana, care, la rândul ei, a sunat la 112. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe tâlhar, identificându-l cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tentativă de tâlhărie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura