Tăiat cu sticla până la rinichi de un petrecăreţ

Carmen Cosman

Un bărbat de 36 de ani, din Petroşani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost tăiat, posibil cu o sticlă spartă, de un tânăr de 23 de ani.
La spital au ajuns mai multe victime
Victima petrecea sâmbătă seara într-un bar de rockeri din Petroşani, Barock, unde a fost organizat un concert şi unde, absolut din întâmplare, a ajuns şi agresorul. Acesta a băut în alt local, până s-a închis, iar mai apoi s-a mutat la Barock, pentru că era singurul deschis. Deocamdată, nu se ştie de la ce s-a iscat scandalul şi care a fost motivul pentru care tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, chiar în timp ce membrii formaţiei Lost din Bucureşti concertau şi chiar aceştia au sărit să-l prindă pe agresor. Acesta a fugit, însă, în zona Gării, iar martorii cumplitului eveniment au sunat imediat la poliţie, în timp ce un grup de bărbaţi s-a luat după bătăuş. L-au prins şi i-au aplicat o corecţie serioasă până să ajungă poliţiştii. Însă, patru din grup au luat şi ei bătaie de la agresor.
Medicii şi-au făcut cruce
Cât priveşte victima principală a agresiunii, aceasta a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, în jurul orei 4 dimineaţa, cu maşina unui prieten, iar medicii şi-au făcut cruce când şi-au dat seama că, prin tăietură, i se văd rinichii. Bărbatul mai avea alte două plăgi tăiate la nivelul coloanei şi la unul dintre braţe. Din cauza gravităţii rănilor, el a fost dus direct în sala de operaţie. După vreo 40 de minute, la SUP a ajuns şi agresorul, adus de un echipaj SMURD, cu plăgi contuze în zona capului şi un traumatism toracic. O altă victimă a acestuia a ajuns de asemenea, la spital, însă cu traumatisme minore.
La locul incidentului au intervenit mai multe echipaje ale poliţiei, care au evacuat imediat barul şi au demarat cercetările, iar agresorul ar putea fi acuzat de tentativă de omor. Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că, până în acest moment, niciunul dintre „combatanţi” nu a depus plângere, iar încadrarea juridică a faptei va putea fi stabilită după examenul medico-legal.

One thought on “Tăiat cu sticla până la rinichi de un petrecăreţ

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.