„Tabăra de Iarnă“, organizată la Baru Mare

16 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02 Baru Mare

În perioada 14-20 decembrie a.c., Asociaţia Gutenberg organizează în Baru Mare proiectul „Tabăra de Iarnă“, la care vor participa elevi şi studenţi vorbitori de limba germană, atât din România, cât şi din Republica Moldova.
Scopul principal al Asociaţiei Gutenberg este acela de a reprezenta interesele comune ale studenţilor vorbitori de limba germană din Universitatea Babeş-Bolyai, şi nu numai, de a stimula implicarea acestora în actul educaţional, dar şi de a promova limba şi cultura germană în societate. Organizaţia îşi propune să transmită tradiţia şi cultura germană într-o manieră interactivă şi interesantă, oferind studenţilor posibilitatea de a-şi dezvolta cunoştinţele deja dobândite, dar şi de a acumula experienţe noi.
Timp de o săptămână, adolescenţii se vor afla la Baru Mare, în Baza de Practică a Universităţii Babeş-Bolyai. Aceştia vor fi împărţiţi în două grupe şi vor lua parte la diferite workshop-uri şi traininguri pe tema „Politici de tineret şi reprezentare în mediul şcolar“. Scopul este acela de a atrage atenţia asupra unor aspecte de actualitate, de a încuraja tinerii să îşi reprezinte propriile interese şi de a dezvolta noi idei de proiecte, care pot fi implementate la nivel naţional. De asemenea, se urmăreşte stimularea creativităţii şi depăşirea graniţelor lingvistice în mod productiv. (O. Mihnea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:

Alexandru Bădeaţă, înotător CSS Hunedoara

Bulina neagră 17.12.2014

Codruţ Căldărar, şantajist din Deva

Gura lumii 17.12.2014

Când ţi se dă mai mult decât poţi duce, nu e de mirare că, de prea mult bine, începi să...

Închide