Szabolcs Szekely: „Vreau să obţin a şaptea promovare din carieră!”

25 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cu partide pe prima scenă fotbalistică din România, atacantul Szabolcs Szekely este cel mai important transfer al iernii pentru CNS Cetate Deva. Atacantul de 31 de ani este un specialist al promovărilor, având şase la număr în cariera sa, şi vrea să o obţină pe cea de-a şaptea cu CNS Cetate Deva.

A urcat de trei ori pe prima scenă
La 31 de ani, Szabolcs Szekely are un palmares important în fotbalul românesc. Atacantul născut în Aiud a jucat de 43 de ori pe prima scenă a fotbalului autohton, marcând 11 goluri, iar în Liga a II-a a evoluat în peste 130 de partide, marcând peste 30 de goluri. De-a lungul carierei sale, Szekely a obţinut şase promovări, cu Gloria Bistriţa II (2004-2005), în Liga a II-a, CS Otopeni (2007-2008), în Liga I, Internaţional Curtea de Argeş (2008-2009), în Liga I, ACS Recaş (2011-2012), în Liga a II-a, ACS Poli Timişoara (2012-2013), în Liga I şi UTA Bătrâna Doamnă (2014-2015), în Liga a II-a. Experimentatul fotbalist şi-a pus în plan să realizeze a şaptea sa promovare, de această dată cu CNS Cetate Deva. „Am venit pentru a încerca să ajut echipa CNS Cetate Deva să promoveze. Am o relaţie bună cu Cristi Bobar, el m-a convins să vin aici, e un proiect serios. Cred în promovare, dacă nu credeam în ea, nu veneam aici. Îmi doresc să obţin a şaptea promovare din cariera mea”, a spus Szekely.

„Avem un avantaj în faţa contracandidatelor!”
Chiar dacă alb-albaştrii se află la cinci puncte în spatele liderului, Szabolcs Szekely consideră că actuala sa echipă are un avantaj în faţa contracandidatelor. „Ne vom lupta cu două echipe la promovare, foarte bune, dar vom juca cu ele pe teren propriu şi asta constituie un avantaj. Transferurile făcute de echipă în această iarnă sunt un atu şi eu sper să ne realizăm obiectivul”, a mai spus noul devean. Aflat la prima sa experienţă la o echipă din judeţul Hunedoara, atacantul alb-albaştrilor şi-a reamintit de o luptă pentru promovarea în Liga a II-a, dusă acum cinci ani contra lui FC Hunedoara. „Da, îmi amintesc de acel campionat, la Hunedoara era antrenor Aurel Şunda. Noi am reuşit promovarea, dar eu nu am jucat în meciul direct, fiind accidentat la cap”, a încheiat fotbalistul lui CNS Cetate. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 25.01.2017

Ionuţ Gabriel Şerba, bărbat din Lupeni

Bulina albă 25.01.2017

Călin Marian, şeful Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara

Gura lumii 25.01.2017

Puţini sunt cei care rămân alături de tovarăşii lor, aflaţi în dificultate, mai ales atunci când este vorba despre politicieni....

Închide