www.mesagerulhunedorean.ro

Sute de amenzi şi avertismente într-o singură lună

Maximilian Gânju

Angajaţii Poliţiei Locale Deva au dat 663 de sancţiuni pe domeniile de competenţă doar în luna februarie. Amenzile aplicate de poliţiştii locali în luna februarie s-au ridicat la suma de 101.040 lei.

Raportul de activitate al poliţiştilor locali din Deva arată că pe segmentul rutier au fost aplicate 277 de sancţiuni (amenzi şi avertismente). Cei mai mulţi şoferi au fost avertizaţi pentru ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate, dar şi pentru că au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.
În ceea ce priveşte ordinea publică, poliţiştii locali au sancţionat 257 de persoane, amenzile şi avertismentele fiind date pentru comerţ ilegal, depozitarea de deşeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, dar şi persoanelor care odată legitimate, s-a constatat că aveau cartea de identitate sau buletinul de identitate expirat. Valoarea totală a amenzilor date de poliţiştii de la acest serviciu a fost de 26.170 lei. Şi pe linie de protecţia mediului au existat abateri, astfel că au fost date 129 de sancţiuni (33 de avertismente şi 96 de amenzi).
”Angajaţii acestui serviciu au verificat în teren construcţii noi şi autorizaţii de construire, autorizaţii reparaţii carosabil şi pietonal, lucrări de construcţii executate în apartamente, transportul şi depozitarea deşeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile Râului Mureş, curăţenia stradală, şi au efectuat pânde în locurile unde au avut informaţii că se depozitează ilegal deşeuri. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 40.700 lei”, se precizează într-un comunicat al instituţiei. Poliţia Locală Deva a primit luna trecută 372 de sesizări atât telefonice, de la cetăţeni, cât şi prin centrul de supraveghere video şi trafic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.