Suspectul de sechestrarea şi violarea unei copile rămâne în arest

12 mai 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul din Petroşani îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii dacă şi magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia le vor da dreptate celor de la Tribunalul Hunedoara. Petru Rafan (foto) este acuzat de o serie de infracţiuni foarte grave, victimă fiind o copilă.

Tribunalul Hunedoara a decis să-i prelungească arestul preventiv şi să-i respingă cererea de înlocuire a măsurii cu cea a arestului la domiciliu sau chiar cu măsura preventivă a controlului judiciar. Decizia n-a fost definitivă, iar Petru Rafan a făcut contestaţie. Ultimul cuvânt îl au mâine (14 mai) judecătorii de la Alba, acolo unde se va judeca obiecţia învinuitului. De precizat că solicitarea privind prelungirea arestului preventiv a fost făcută de procurorii DIICOT, cei care au preluat cazul după identificarea unor probe ce sunt de competenţa acestei structuri.
Petru Rafan, de 54 de ani, din Petroşani, este învinuit că a violat repetat, sechestrat şi şantajat o copilă de numai 11 ani. Alături de el au fost cercetaţi disciplinar şi doi poliţişti din Petroşani. Aceştia ar fi fost anunţaţi de mama minorei despre teribila faptă, dar ar fi gestionat eronat cazul. Potrivit anchetei, Rafan ar fi terorizat-o pe copilă, a filmat-o în timpul actelor sexuale şi o şantaja, pentru a nu spune că a fost violată. Faptele s-au petrecut la locuinţa individului din cartierul Colonie din Petroşani, iar totul a ieşit la iveală abia după ce mama minorei s-a plâns presei. Anchetatorii au mai stabilit că fetiţa a fost abuzată începând cu luna decembrie a anului 2019. (M.Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cristi spune:

    Tiganu Asta seamana cu tiganoiul LACATUS VALER zis Vali orfanu sau Tiganul praduitor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ de lemn dat în vileag de vecin

Poliţiştii au fost alertaţi de vecinul celui suspectat că a tăiat ilegal mai mulţi arbori de pe un teren din...

A rămas fără maşină timp de jumătate de an

Peste 9.800 de autovehicule au fost verificate de poliţiştii rutieri timp de două zile, controalele vizând respectarea normelor care reglementează...

Bonificaţii pentru plata impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale

Guvernul a adoptat, în data de 7 mai 2020, Proiectul Ordonanţei de urgenţă privind unele măsuri fiscale, prorogarea unor termene,...

Închide