Suspect reţinut în cazul bărbatului găsit în agonie pe stradă

26 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Mircea Crivăţ

În urmă cu circa o săptămână, pe o stradă din municipiul Vulcan a fost descoperit un bărbat de 31 de ani, căzut pe caldarâm, inconştient, plin de sânge, cu răni grave la cap. Pentru că era într-o situaţie critică, bărbatul a fost dus de urgenţă cu un elicopter SMURD către o clinică din Timişoara.
În urma anchetei demarată de poliţiştii din Vulcan a fost găsit şi autorul suspect de agresiune. Din datele anchetatorilor, bărbatul se numeşte Cristişor Pavel (foto), are de 34 de ani şi în prezent se află sub paza poliţiei la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde este internat după ce a fost rănit în urma unui accident rutier, provocat tot de el.
Dar iată ce ne-a relatat procurorul Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, referitor la acest caz:
„În noaptea de 15 spre 16 iunie 2019, victima a fost prezentă la o petrecere de botez, organizată în localul Sweet Events, din Vulcan. În cursul nopţii a avut mai multe conflicte verbale cu făptuitorul. Pe fondul acestui conflict şi a stării de ebrietate în care se aflau cei doi, în dimineaţa zilei de 16 iunie, făptuitorul a căutat persoana vătămată la scara blocului unde locuieşte şi a ameninţat-o cu un topor. Apoi a lovit uşa unui apartament situat deasupra etajului unde locuieşte victima. Imediat după incident, cei doi au comunicat telefonic, context în care partea vătămată l-a chemat pe agresor în zona din faţa unui magazin. Făptuitorul a venit cu maşina şi l-a lovit de mai multe ori cu un corp contondent, cel mai probabil cu acelaşi topor cu care a lovit uşa apartamentului. După ce i-a aplicat mai multe lovituri cu toporul în cap, a plecat imediat de la locul faptei.
Ulterior, bărbatul s-a deplasat cu autoturismul spre Petroşani. În zona localităţii Aninoasa a intrat pe contrasens şi a accidentat frontal un alt autoturism, condus de o femeie. Atât conducătoarea auto, cât şi făptuitorul au suferit leziuni. Făptuitorul a rămas internat la spitalul din Petroşani, iar şoferiţa a fost transferată la o clinică din Timişoara”, a precizat procurorul Gina Cibian.
La această oră, victima agresiunii este în stare de comă la Secţia de Neurochirurgie a unui spital din Timişoara, prognosticul medicilor fiind rezervat. Totodată, doctorii au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol. Acest lucru i-a determinat pe procurori să încadreze fapta agresorului la infracţiunea de tentativă de omor.
În cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus reţinerea lui Cristişor Pavel, chiar dacă acesta este internat la spital sub pază. Tot ieri – ne-a precizat procurorul Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara – procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a autorului agresiunii, iar judecătorul de cameră preliminară, având în vedere că acesta nu a putut fi prezentat instanţei pentru analiză, a fixat ziua de sâmbătă, 29 iunie, pentru pronunţare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spectacol neconvenţional la muzeul din Deva: Venus de Magna Curia reloaded

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în parteneriat cu Astronaut Kru (comunitate soundsystem Deva) vă...

Orăştioara de Sus: nevoile cetăţenilor, mai importante decât banii

Deşi s-ar fi ales cu un mic venit la bugetul local, primarul din Orăştioara de Sus a decis că este...

Cămin cultural ultramodern şi investiţii de milioane de euro în Pui

Satul Ponor, aparţinând de comuna Pui, va avea un cămin cultural nou, a cărui construcţie ajunge la peste 500.000 de...

Închide