FlashSport

Suspans în derbiul judeţean

4 materialCiprian Marinuţ

FC Hunedoara şi Cetate Deva, cele două echipe hunedorene ce activează în Liga a III-a de fotbal, se vor afla faţă în faţă mâine, 19 septembrie, de la ora 17:00, pe Stadionul „Michael Klein”, într-un meci contând pentru runda a IV-a. „Alb-albaştrii” caută primul succes pe teren propriu, iar devenii îşi doresc să se reabiliteze în faţa suporterilor după eşecul din runda precedentă, astfel că derbiul judeţean este deschis oricărui rezultat.

Duel pentru şefia judeţeană
Aşteptată cu sufletul la gură de amatorii de fotbal hunedoreni pentru că va stabili echipa momentului în judeţ, partida le găseşte pe ambele echipe cu obiective îndrăzneţe. FC Hunedoara caută să confirme că este în formă şi printr-o victorie acasă şi să îşi consolideze poziţia în plutonul fruntaş al clasamentului, pentru a putea conta în lupta pentru promovare. „Pregătirile merg conform graficului. Jucătorii, sub supravegherea staff-ului tehnic, se comportă într-o manieră profesionistă. În urma tuturor şedinţelor zilnice din această săptămână, par că au înţeles importanţa obţinerii victoriei în meciul de sâmbătă. Rămâne să o şi demonstreze în teren. Am mare încredere în echipă, dar nu desconsiderăm nici valoarea formaţiei vizitatoare”, a precizat Alin Barna, preşedintele FC Hunedoara, pe contul său de Facebook. Din tabăra celor de la CNS „Cetate”, declaraţiile sunt mai nuanţate, însă e evident că şi devenii îşi propun să obţină un rezultat bun. „Vom întâlni o echipă bună, în mare formă, însă sperăm să nu ne dezamăgim suporterii. Orice punct e important pentru noi în lupta pentru evitarea retrogradării, aşa că vom încerca să obţinem cât mai mult din acest meci”, a afirmat Marius Sîrbu, antrenorul de la CNS „Cetate” Deva. Intrarea la meci este liberă.

Rundă de foc şi în Liga a IV-a
A patra etapă din Liga a IV-a Hunedoara la fotbal propune meciuri interesante, care cu siguranţă vor aduce noi schimbări în clasamentul la zi. Cel mai interesant pare să fie duelul de la Lupeni dintre Hercules Lupeni şi Retezatul Haţeg. „Sunt conştient de faptul că ne aşteaptă un meci greu. Avem de trecut trei hopuri, cu Haţegul, cu Petrila şi Băiţa. Sperăm să ieşim cu bine din aceste confruntări”, a spus antrenorul echipei Hercules, Dan Voicu. Un alt meci interesant este cel de la Călan. Surprinzătoarea Victoria Călan va da piept cu liderul Şoimul Băiţa, într-un joc care  va avea loc duminică, 20 septembrie. Într-un alt meci, Inter Petrila, una dintre favoritele la titlu în această ediţie, va juca la Brad cu Aurul Brad, iar deznodământul e greu de prevăzut.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura