FlashSport

Surprize la Raliul Frumusetii

Nicolle Ebner11raliulfrumusetii

Ajunsă la ediţia a XIII-a, singura competiţie automobilistică din România rezervată exclusiv femeilor, a avut parte de adrenalină din plin, dar, din păcate, de mai puţin spectacol, din cauza vremii nefavorabile. În schimb, nu au lipsit abandonurile, maşini avariate şi surprizele, care au făcut deliciul participanţilor şi al invitaţilor.

Ediţie cu ghinion
Rugăminţile organizatorilor nu au fost destul de puternice şi de ce s-au temut, nu au scăpat, ediţia a XIII-a a Raliului Frumuseţii fiind dominată de timp mohorât, temperaturi scăzute şi ploaie. Într-un cuvânt, ghinion. Totuşi, cum este imposibil să te plictiseşti când zeci de femei se află angrenate într-o competiţie, cea de-a XIII-a ediţie a întrecerii automobilistice având parte de doza ei de savoare. Din 26 de echipaje înscrise în concurs, patru nu s-au mai prezentat la linia de start (1 Bulgaria, Alba, Bistriţa şi Deva) iar unul a abandonat pe traseu. Echipajul ghinionist, format din Monia Secară şi Cristina Rişcuţa, este câştigător al ultimelor trei ediţii ale Raliului Frumuseţii, şi a avut timpii cei mai buni la probele de viteză din Hunedoara şi cea de îndemânare din Deva, în schimb, la drum întins, s-a defectat maşina. Convinse că vor câştiga, fetele erau pregătite să-şi anunţe retragerea definitivă din competiţie, în glorie, dar au lăsat-o pe anul viitor. Printre absenţele notabile ale acestei ediţii a fost Hejni Şorecău, nelipsită de pe podiumul de premiere, dar care nu a participat, pentru că nu a găsit o maşină performantă.

Miss, elevă la “Decebal”
Proba de Miss Raliul Frumuseţii, la care, în acest an, au putut participa numai concurente necăsătorite, a fost câştigată de copilotul Anca Buda, din Deva. Elevă a Colegiului Naţional “Decebal” din Deva, tânăra de 19 ani este la prima participare şi îşi doreşte ca la ediţia de anul viitor să fie pilot.

Clasament general:
Locul I: Mădălina Doboş / Florina Demeter
Locul II: Constanţa Roşca / Nicoleta Jderu
Locul III: Raluca Jurca / Diana Preda – prima participare


Cea mai cochetă maşină: Otilia Lupu, nr. 13 de concurs, (Chevrolet Spark)
Premiul pentru fidelitate: Constanţa Roşca (prezentă la startul tuturor celor 13 ediţii de până acum).
Raliul Frumuseţii s-a desfăşurat pe un traseu lung 60 de kilometri, între localităţile Deva-Hunedoara-Simeria-Staţiunea Geoagiu Băi iar ACR Hunedoara – organizatorul competiţiei a inclus şi două probe de îndemânare la volan.

One thought on “Surprize la Raliul Frumusetii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura