Suporteri înflãcãraţi, dar exigenţi

Asociaţia Suporterilor Corvinişti a decis să protesteze împotriva noului echipament sportiv al grupării FC Hunedoara, echipă pe care o susţin în actualul campionat, în absenţa legendarei Corvinul Hunedoara. Primul pas a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al suporterilor, iar ce va urma depinde de reacţia oficialilor clubului hunedorean.

Nemulţumiţi de noile însemne

FC Hunedoara beneficiază la toate meciurile, fie acasă, fie în deplasare, de suportul moral al uneia dintre cele mai fidele şi frumoase galerii din eşalonul trei. „Dragostea” fanilor se dovedeşte însă a fi una cu două tăişuri şi cu pretenţii, întrucât, dincolo de rezultate, aceştia au decis să ia atitudine şi faţă de noul echipament al echipei. Tricourile albe cu dungi albastre şi şorturile negre cu care au apărut fotbaliştii antrenaţi de Marius Opric la ultimul meci de campionat, cel cu CS Oşorhei, au provocat nemulţumirea fanilor. Cel mai tare i-a deranjat pe suporteri că imaginea cu Castelul Corvinilor (simbol al Hunedoarei), care este emblema Clubului Sportiv FC Hunedoara, a fost înlocuită pe tricourile jucătorilor cu sigla firmei patronată de principalul finanţator al grupării, Alina State, ilustrată de o găină cu creastă şi guşă roşie.

Comunicat de protest

Aceste modificări ale echipamentului au creat un val de nemulţumire, care s-a manifestat printr-un comunicat în care suporterii cer remedierea situaţiei. „Susţinătorii fotbalului hunedorean, constituiţi în Asociaţia Suporterilor Corvinişti, îşi exprimă oficial profunda dezamăgire faţă de grafica noului echipament de joc al echipei FC Hunedoara… Dragostea pentru culori ne îndeamnă să luam atitudine de fiecare dată când sesizăm abateri de la traiectoria dorită… Imprimarea noului model de echipament este cel puţin deficitară, pentru că nu conţine emblema clubului şi nu are nici o legătură morală cu idealul pentru care noi ne încurajăm favoriţii. Drept urmare, solicităm conducerii clubului remedierea în cel mai scurt timp a acestei situaţii neplăcute şi afişarea cu respectul cuvenit a însemnelor ce simbolizează FC Hunedoara”, se arată în comunicat.
Rămâne de văzut cum vor reacţiona oficialii echipei hunedorene şi ce vor face fanii în cazul în care doleanţa lor nu este ascultată. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare