Sport

Supercupa FCSB – Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie. Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

FCSB – Corvinul Hunedoara este Supercupa României și, implicit, pri­mul meci din sezonul 2024-2025 al Superligii. Programat inițial pe 6 iulie, sunt șanse mari ca duelul să aibă loc mai devreme, scrie gsp.ro

Motivele schimbării datei
FCSB a câștigat detașat campionatul, în timp ce Corvinul Hunedoara a fost revelația Cupei României Betano. Duelul va avea loc pe Stadionul Ghencea, con­siderat terenul campioanei, și se va dis­pu­ta pe 4 iulie, potrivit spuselor lui Mihai Stoica, nu pe 6, așa cum fusese pro­gra­mat inițial.
Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat vineri faptul că data acestui meci va suferi modificări și a explicat motivele pentru care se va întâmpla acest lucru.
Concret, ținând cont de faptul că în aceeași perioadă este și Campionatul European, s-a decis ca Supercupa României să fie organizată într-o zi în care nu sunt meciuri la turneul final din Germania. Iar 4 iulie este o dată liberă din acest punct de vedere.
„Dacă o să fie 6… poate să fie 4. Nu ne dorim, am fost întrebați de deținătorii de drepturi, am dat OK-ul, chiar dacă ne-am făcut deja programul și ne cam… Suntem de acord să jucăm și pe 4, pentru că e logic până la urmă ca Supercupa să nu concureze cu un meci foarte important din fazele eliminatorii ale turneului final Euro. 4 iulie e zi liberă, 5 și 6 se joacă. E un avantaj pentru noi și Corvinul, am avea mai multe zile. Sigur în Ghencea se va juca meciul cu Corvinul, este pe tere­nul campioanei”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.
După Supercupa României, pentru FCSB va urma prima manșă din turul 1 pre­liminar al Ligii Campionilor, pe 9 sau 10 iulie. Adversara va fi stabilită în urma tragerii la sorți programată pe 18 iunie.
De asemenea, Corvinul Hunedoara va juca pe 11 iulie prima manșă din turul 1 preliminar al Europa League, divizionara secundă urmând să își afle oponenta la data de 18 iunie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura