Super gală de K1, în Petroşani

Ciprian Marinuţ

Sportivi de la cluburile Pantera Neagră Petroşani, Millenium Fight Club Uricani, Hard Steel Hunedoara şi Gladiators Gym Gim Deva şi din lotul naţional al Serbiei vor participa la cea mai tare gală de K1 din judeţul Hunedoara, care va avea loc la Petroşani.

Meciuri de foc
Timişoreanul Adi Mitu, sportivul Alin Boroghină din Uricani, luptători de la cluburile campionilor Ciprian Sora şi Cătălin Moroşanu şi componenţi ai lotului de K1 al Serbiei se vor duela în gala „Romanian Fight Challenge”, care va avea loc la Petroşani, în luna decembrie. Cele 10 dueluri care vor „încinge Valea Jiului” vor avea loc pe „ringul” de la Casa de Cultură din Petroşani. „Luptătorii din România îşi vor măsura forţele cu cei mai buni sportivi din Serbia. Vecinii noştri şi-au dat seama că suntem puternici în acest gen de luptă şi au acceptat provocarea. Vor fi 10 meciuri, la care vor lua parte 20 de sportivi, printre care şi trei hunedoreni de la Pantera Neagră Petroşani, Millenium Fight Club Uricani şi Hard Steel Hunedoara”, a declarat Alin Fălcuşan, antrenorul luptătorului Alin Boroghină din Uricani. Gala este organizată de un om de afaceri din Valea Jiului, Claudiu Scarlet, cel care a organizat recent un eveniment similar la Timişoara, la care a fost prezent celebrul multiplu campion de K1, olandezul Remy Bonjaski.

Bilete ieftine
Biletele pentru evenimentul ce va avea loc pe data de 18 decembrie se vor găsi la Casa de Cultură şi vor fi puse la vânzare în ziua galei, de la ora 14:00. Preţul biletului este 25 de lei. Vor participa sportivi de la cluburile: Academia Ciprian Sora Bucureşti, Pantera Neagră Petroşani, Hard Steel Hunedoara, Millenium Fight Club Uricani, Knock Down Timişoara, Club Dragon Târgu Jiu, Scorpions Iaşi, Gladiators Gym Gim Deva, Power Gim Craiova, Fight Club MVM Dej, Tai Shin To Bucureşti, Fight Club Arad, Giony Fight Drobeta Turnu Severin, dar şi alte cluburi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tinerii social-democraţi au donat peste 2.000 de cãrţi

Membrii TSD din Deva au donat, ieri, la o şcoală din reşedinţa de judeţ, peste 2.000 de cărţi.

Sute de mii de lei, înghiţite de adãposturile de câini

Mii de câini fără stăpân sunt liberi pe străzile judeţului Hunedoara, în timp ce administraţiile publice locale alocă sute de...

Antrenament la balon

Componenţii echipei Mureşul Deva au efectuat antrenamentul de ieri în terenul acoperit cu balon încălzit presostatic, de la Baza Sportivă

Închide