Supăraţi pe Federaţia de Handbal

Ciprian Marinuţ

Cluburile hunedorene de handbal s-au plâns preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Handbal Hunedoara, Nelu Ardelean, de „matrapazlâcurile” Federaţiei, cerându-i să „tragă sfori”, pentru rezolvarea lor în Consiliul de Administraţie al F.R.H., unde Ardelean este membru.

Acuză dictatura din conducere

Maniera dictatorială de conducere şi manevrele murdare ale oficialilor Federaţiei Române de Handbal au pricinuit necazuri şi altor cluburi din judeţ, nu doar echipei Cetate Devatrans care activează în Liga Naţională. Reprezentanţii acestora, prezenţi ieri la Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Handbal Hunedoara, au folosit momentul, pentru a cere sprijin în „relaţia” cu FRH, preşedintelui AJH Hunedoara, Nelu Ardelean, care a fost ales recent în Consiliul de Administraţie al Federaţiei. „Anul trecut, am fost mutaţi în altă serie, cu 48 de ore înainte de startul campionatului, fără să fim consultaţi sau să se ţină cont de distanţele mai mari pe care le avem de parcurs la meciurile din deplasare în noua grupă. Memoriile şi contestaţiile noastre au rămas fără efect, FRH tratându-ne cu dispreţ. Acum, că sunteţi în Consiliul de Administraţie, faceţi lobby, să nu mai fim umiliţi de oficialii FRH”, a spus directorul CSS Hunedoara, Ioan Istrate. „FRH ignoră orice propunere vine din teritoriu de la cluburile mici, deşi acestea susţin grosul cheltuielilor activităţii competiţionale la nivel de junioare. Dacă nu-şi schimbă atitudinea într-o zi, vor rămâne singuri, fără echipe”, a completat Zoltan Toth, directorul CSS Petroşani.

Ardelean promite schimbarea

Preşedintele A.J.H. Hunedoara, Nelu Ardelean, a promis că va prezenta nemulţumirile cluburilor hunedorene în Consiliul de Administraţie al FRH, unde a fost ales cu 95 de voturi din 120, la fel ca fostul selecţioner al naţionalei, Gheorghe Tadici. „Toate plângerile dumneavoastră vor fi aduse la cunoştinţa Consiliului. Cred că voi avea un cuvânt greu de spus acolo, pentru că am avut un număr mare de voturi, şi voi încerca să vă sprijin. În plus, ca în fiecare an, Asociaţia Judeţeană de Handbal va căuta resurse financiare pentru sprijinirea activităţii cluburilor din judeţ şi pentru a transpune în realitate programul competiţional pe care ni-l propunem şi programele Federaţiei”, a spus Nelu Ardelean. Vom reveni cu amănunte.

One thought on “Supăraţi pe Federaţia de Handbal

  • 17 februarie 2010 la 15:25
    Permalink

    ce articol pupincurist… nelu ardelean e o laba de om pus mereu pe capatuiala. sluga a ajuns la mircia si molot, care l-au pus la teatru director. cat bine a incercat sa faca acest om handbalului devean, aduceti-va aminte cum a incercat sa o duca pe cartas la oltchim si s-au intalnit la el, la vila europa, cu gavrilescu, iar muntean a aflat de manevrele traseistului politic imbogatit de pe urma contrabandei cu benzina din timpul embargoului impus iugoslvaviei. sau cum isi imparteau handbalistele de la remin cu crisan si andronache, care pe care sa le futa.. hai sictir

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.