Sport

Suntem campioni și la futsal. Din nou

Finala din acest an a Cupei României la futsal s-a jucat între CSM Deva și CFR Timișoara. CSM Deva a trecut, cu 4-1 de Sepsi Sfântu Gheorghe, iar în cea de-a doua echipă a învins cu 5-4 pe Mausoleul Mărășești.

Șut de la mare distanță
Finala competiției s-a disputat la Timișoara, iar CSM Deva a reușit să își păstreze trofeul cucerit în urmă cu un an. Lupta pentru trofeul pus în joc a început furtunos, cu CSM Deva în ofensivă și, după câteva ocazii la poar­ta lui Theodor Lungu, devenii, în­cu­ra­jați din tribună de un grup compact de suporteri, au deschis scorul prin Savio, cel care a reluat din fața porții, după o minge respinsă în față de portarul Lungu, la șutul lui Camara Sobral. A fost apoi 2-0 în minutul 15, autor Cristian Matei, cel care avea să fie omul finalei Cupei României. El a șutat de la mare distanță, în forță, sub trans­versală, după o execuție din corner a aceluiași Savio. Devenii își vor majora avantajul, când același Cristian Matei va înscrie: Ramic a executat o lovitură liberă, perpendicular pe poartă, a împins balonul în stânga, pentru Cristian Matei, care a tras din nou în forță, la colțul lung al porții timiș­o­re­nilor. Darius Nastai și-a înscris și el nu­mele pe lista marcatorilor, trimițând balonul în poarta goală. Scorul cu care s-a încheiat această partidă a fost stabilit de Cristian Matei, cel mai bun jucător de pe teren. CFR Timișoara a încercat să relanseze partida în câteva rânduri, dar fără succes. CSM Deva s-a impus net, fără comentarii cu scorul de 5-0. Au marcat: Savio (min. 3), Cristian Matei (min. 15, 26 și 40), Darius Nastai (min.33)

În campionat
Duelul dintre cele două formații se va muta de acum în campionat. Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, CFR Timișoara este pe locul secund, cu 49 de puncte, cu unul mai mult decât CSM Deva, iar etapa viitoare este programat derby-ul CSM Deva – CFR Timișoara, care se va disputa pe terenul de la Sala Sporturilor din Deva.
CSM Deva: Roberto Voin – Denis Ramić, Savio, Camara Sobral, Darius Nastai, Andrei Dinicuță, Fernando Dobre, Ioan Grosu, Miloš Simić, Cristian Matei, Florin Matei, Denis Boldor, Sergiu Gavrilă. Antrenor: Roger Augusto

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura