Politica si administratie

SUNT CORECTE TARIFELE PRACTICATE DE POŞTA ROMÂNĂ?

Cunoscând dificultăţile cu care se confruntă presa scrisă din judeţul Hunedoara, am adresat o întrebare mi­nistrului de resort solicitând lămuriri în acest sens.

Stimate Domnule Ministru,
În cadrul activităților pe care le-am des­fășurat în teritoriu, am purtat mai multe discuții cu reprezentanți ai mass-media din județul Hunedoara. Aceștia mi-au semnalat mai multe as­pecte referitoare la contractele pe care le au încheiate cu Compania Na­țio­nală Poșta Română, respectiv majorările de prețuri care au fost ope­rate pentru serviciile oferite de către Compania Naţională „Poşta Română” – S.A.
Pentru a primi lămuririle necesare în legătură cu cele semnalate, m-am adresat Oficiului Județean de Poștă Hunedoara, solicitarea fiind înaintată spre soluționare către Sucursala Re­gio­nală de Poștă Timișoara. Urmare a acestui demers și a răspunsului primit mă declar nemulțumit și totodată nevoit să mă adresez și Dumnea­voastră.
Aş dori să îmi comunicaţi urmă­toarele:
– Care sunt actele normative care susțin aceste majorări de tarife?
– Sunt aceste majorări stabilite în mod unitar la nivel naţional sau pot fi mo­dificate de către sucursalele regio­nale ale Companiei Poşta Română?
– În situaţia în care decizia este stabilită la nivel regional, doresc să exemplificaţi prezentând centralizat pentru ultimii 8 ani majorările de tarife practicate pentru presa scrisă din judeţul Hunedoara?

Viorel Sălan,
deputat PSD de Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura