Sport

Sunt „perfecţi”, dar stau acasă

Ciprian Marinuţ

Echipa de popice Inter Petrila, medaliată cu bronz în sezonul trecut, are un start excelent de campionat, cu maximum de puncte după două etape, însă nu va putea reprezenta România la Cupa NBC, din cauza sărăciei.

Victorii pe linie
Părăsită de trei dintre jucătorii titulari şi rămasă cu un buget de subzistenţă, echipa antrenată de Marcel Dobrică rămâne totuşi o forţă în Divizia Naţională. Inter s-a impus cu 5-3 în partida din deplasare cu CS Târgu Mureş, din etapa a doua de campionat şi are punctaj maxim, întrucât a învins şi în prima etapă cu 6,5-1,5 pe CS Vlădeni Plus. Marian Bălan, cu 580 de popice doborâte şi Marius Codarcea, cu 559 de popice, au fost cei mai eficienţi popicari de la Inter Petrila, în meciul de la Târgu Mureş. „Şi fără bani, şi fără jucători cu experienţă, uite, că ne descurcăm. Echipa joacă bine, iar tinerii s-au integrat excelent”, a declarat antrenorul Marcel Dobrică.

Sabotaţi de criza financiară
În ciuda acestui adevărat „nou început”, Inter Petrila nu va putea reprezenta România la Cupa NBC, acolo unde îşi câştigase dreptul de a participa. „Nu s-au găsit banii necesari, pentru ca deplasarea să aibă loc. Este pentru prima dată în istoria echipei când nu putem onora o astfel de competiţie, unde de-a lungul timpului, am obţinut rezultate foarte bune”, a precizat antrenorul echipei petrilene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.