Suferind în ploaie

3 mai 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 fc hd sebisCiprian Marinuţ

FC Hunedoara a încercat o „alianţă” cu ploaia torenţială din timpul meciului din deplasare cu Naţional Sebiş, însă ocupanta locului doi din serie a găsit soluţii pentru a desface defensiva „alb-albaştrilor” şi s-a impus cu 2-0 (0-0). Golurile trupei arădene au fost marcate de fostul hunedorean Ionuţ Radu (58) şi Lazea (80).

Multă apă, puţin fotbal
Pe un teren afectat de o ploaie ce a căzut continuu în noaptea precedentă meciului, ambele formaţii au dificultăţi să arate că ştiu fotbal. Prima ocazie mai serioasă a apărut abia în minutul 16, când hunedorenii au respins slab, iar Digbeu a trimis din prima, de la marginea careului, peste transversală. Tot arădenii au fost mai periculoşi, însă portarul Raţ a respins lovitura de cap a lui I. Radu (min. 23), după cornerul executat de Poiană. Din minutul 30, condiţiile de joc au devenit şi mai grele, întrucât a început să plouă torenţial. Totuşi, Naţional a mai avut două bune oportunităţi, prin Mureşan, în minutele 38 şi 43, însă „reduta” alb-albastră a rezistat. În afara unei defensive aglomerate, hunedorenii au „trăit”, în prima repriză, doar prin angajări lungi pe vârfuri şi au părut mulţumiţi că pauza a venit la scorul de 0-0.

Un foc de paie şi două goluri muncite
Contrar cursului din prima repriză, primii care s-au remarcat după pauză au fost hunedorenii. Trăşcan (min. 51) a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, însă portarul arădenilor a scos salvator de sub transversală. Puşi în gardă de „focul de paie” hunedorean, cei de la Naţional au apăsat pedala de acceleraţie. Bozian a anunţat golul cu un şut de la 18 metri respins de Raţ, iar în minutul 58, arădenii au deschis scorul prin Ionuţ Radu, care a reluat în plasă un balon venit de la Şulea, 1-0. La acest scor, ritmul partidei a scăzut, hunedorenii părând resemnaţi, iar gazdele fiind mulţumite. Totuşi, pentru a trăi fără emoţii finalul de joc, Naţional şi-a majorat avantajul în minutul 80, când Lazea a înscris cu latul, după o acţiune în care Ologu a driblat trei hunedoreni. Naţional Sebiş – FC Hunedoara 2-0 (0-0)

Au marcat: Ionuţ Radu (58), Lazea (80).
Naţional Sebiş: Şoltesz – Miheţ, Bier, Mardare, Mureşan – Lazea, Apostol – Şulea (85, Corcoveanu) Digbeu (49 Bozian), Poiană – Radu.
FC Hunedoara: Raţ – Şoit, Popa, Ciumaşu, Trăşcan, Munteanu (F. Olariu), Sandu, Gheară (M. Olariu), Drăgoescu, Tecsi (Grigore), Făgărăşanu. Antrenor – Dumitru Gălan.
Arbitri: Dragoş Lunca – Csaba Antal (ambii din Cluj), Sergiu Corb (Zalău). Observatori FRF: Gabriel Dan şi Nicolae Tanasoglu (ambii din Timişoara).
Stadion „Naţional” din Sebiş; spectatori 200.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Succes în Cupa României, pretenţii la Euro

Pugilistul Sorin Dobondi (foto) de la CSS Hunedoara a triumfat în finala „Cupei României”, la categoria 64 de kilograme, şi...

Amatorii au dominat „Cupa Gaz Haţeg”

Podiumul clasamentului general la Rally Sprintul dotat cu Cupa „Gaz Haţeg”, desfăşurat sâmbătă, 2 mai, a fost ocupat de trei...

Aplicaţia săptămânii: FishBrain

Dacă sunteţi pasionaţi de pescuit, aplicaţia FishBrain vă oferă peste 1,7 milioane de locuri de pescuit de pe întregul glob,...

Închide