Categories: Comunitate

Sucursala Hidroserv din Haţeg are buget asigurat pe 2015

Magdalena Şerban

Societatea de Servicii Hidroenergetice Hidroserv S.A. – Sucursala Haţeg a tras linie în 2014 cu un plus de 104.000 lei. Cât priveşte 2015, Hidroelectrica a asigurat entităţii economice, lucrări ce acoperă, aproape în întregime, necesarul anual.
Lucrările celor opt filiale ale Hidroserv (Bistriţa, Cluj, Curtea de Argeş, Haţeg, Porţile de Fier, Râmnicu Vâlcea, Sebeş, Slatina) sunt încredinţate de Hidroelectrica, cu care acestea se află într-o relaţie de interdependenţă. De când cu fuziunea sucursalelor (5 august 2013), un important factor îl reprezintă globalizarea şi centralizarea activităţii. Dacă serviciile nu pot fi executate de către unii, pot fi preluate de ceilalţi din sistemul Hidroserv, câştigul rămânând tot în cadrul companiei. Această portiţă a făcut ca Hidroserv Haţeg să poată să lucreze suplimentar în 2014, având parte de un plus financiar. Conducerea filialei nu exclude ca istoria să se repete şi în anul curent, însă câştigul depinde de programul alocat pentru reparaţii şi mai ales de modul în care colegii din celelalte judeţe îl pot implementa. Totodată, managementul de la Haţeg mai susţine că buna funcţionare a lucrurilor se datorează, cu precădere sprijinului şi înţelegerii oferite de Radu Silaghi, directorul general al Societăţii de Servicii Hidroenergetice Hidroserv S.A.
Contactat telefonic, Radu Silaghi, a precizat: „După cum am mai spus-o şi până acum, sucursala din Haţeg şi cea din Bistriţa sunt cele mai bune din ţară. Nu se pune problema de disponibilizări în 2015, iar din punct de vedere bugetar, sucursala este acoperită”, a subliniat acesta.
Mai trebuie spus că zilnic, Hidroserv pune pâinea  pe masa unui număr însemnat de familii din Ţara Haţegului, având 202 angajaţi.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • C5 AL SECTIEI VII TMB ARE DE ALES: PUSCARIA SAU ADEVARUL ADICA OBLIGAREA GUVERNULUI PONTA 1 SA-SI ASUME ILEGALITATEA DESFASURARII VOTULUI IN SEDINTA DE CA IN CARE S-A LUAT DECIZIA SOLICITARII INTRARII IN INSOLVENTA VOLUNTARA(nenea inculpat Chitoiu este raspunzator direct)!

  • Pentru un ziarist care se joaca cu focu precum Mesagerul si duduia Magda, nu conteaza ca Sucursala Hidrocentrale Hateg se duce dracului, conteaza "sa se faca reparatii pe banda rulanta".
    Mai creere de carton, cresterea cheltuielilor cu reparatiile inseamna scaderea eficientei economice si profitului firmei mama.
    Naiba s-o ia de economie si matematica, ce ne trebuie noua cap, noua ne trebuie protectie sociala PSD ista.
    Tovarasa Magda unde sunt licitatiile castigate de Hidroserv ???
    Cititi-va arhiva si nu va imbatati cu apa rece.
    Cititorii dvs. sunt putini dar nu toti sunt prosti.
    La cum scrieti, puneti degetul la nas si va uram Succesuri.
    (Articolasu e platit de Hidroelectrica ???)

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

19 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

19 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

19 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

19 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago