EvenimentFlash

Studenţii criminali, arestaţi

criminali

Cei doi studenţi în vârstă de 20 de ani de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara, care l-au ucis pe bărbatul al cărui cadavru a fost găsit tranşat, au primit, duminică seară, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Aceştia au fost duşi duminică, în jurul orei 18.00, la Tribunalul Timiş, iar judecătorul a dispus arestarea lor preventivă pe 30 de zile, începând din aceeaşi zi. Hunedoreanul Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar tânăra Carmen Bejan, pentru complicitate la omor. Avocaţii ambilor tineri au declarat imediat recurs la decizia Tribunalului Timiş. Tânărul, ale cărui rude nu au fost prezente în sala de judecată, a cerut ca instanţa să îi contacteze pe bunicii săi, pentru a-i informa despre arestare. La rândul lor, părinţii tinerei au declarat, la ieşirea din sala de judecată, că fiica lor este nevinovată.
Probele strânse până acum de procurori arată că bărbatul al cărui cadavru a fost găsit în portbagajul unei maşini din faţa unui cămin studenţesc din Timişoara a fost ucis cu 50 de lovituri de cuţit, de tânărul de 20 de ani, student la Medicină, iar la tranşarea cadavrului a participat şi fata. Cei doi riscă pedepse cu închisoarea între 10 şi 20 de ani.

One thought on “Studenţii criminali, arestaţi

  • Justitia s-a pronuntat definitiv in acest caz sau intentioneaza sa o faca, curand? Dar in cazul sotiei lui Paunescu sau in acela al lui Stefan Iovan, care au fost evidentele si care au fost judecatile? In cazul celor doi tineri se cunosc deja circumstantele, sunt evidente? sunt ele mai evidente decat in cele doua cazuri enumerate mai sus si care au fost solutionate in detrimentul victimelor? Aici cazul va fi solutionat in detrimentul ”criminalilor”? Dar in cazul Nistorescu cum a fost?

    Este prematur ca cei doi tineri sa fie declarati criminali cu acte in regula! Crima poate fi savarsita de profesionisti, de nebuni sau de insi absolut normali care au nenorocul sa se intalneasca cu o situatie in care psihicul acestora sa inceteze a mai functiona dupa parametrii obisnuiti!
    Sa presupunem, fiindca eu nu am fost acolo sa vad, ca Cioca i-a promis fetei o suma de bani pentru a intretine cu aceasta relatii sexuale perverse, adica perversiuni! Care a fost contextul acestei promisiuni: fata era o prostituata care avea nevoie de bani? sau fata era o prostituata care avea nevoie de bani si de placere? sau fata era o fata cuminte care a recurs la un gest disperat pentru a face rost de bani, manata de o nevoie de familie sau de o necesitate care depasea cu mult nevoia de demnitate umana *pe care multi dintre politicienii nostri de astazi nu o mai resimt deloc (spre exemplu, subminarea economiei nationale mai este crima astazi si daca da, cat de grava – poate ne raspunde Tariceanu).

    Da, fata a consimtit la respectivul act – dar in schimbul promisiunii ferme ca va primi o suma de bani! Ma gandesc, daca fata cu pricina era virgina, si daca Cioca ar fi intretinut cu ea respectiva perversiune fara a-i da nici un ban, se putea incadra fapta acestuia la viol sau la abuzare sexuala doar pe baza simpleid declaratii a fetei? (vezi ce a patit deunazi Mike Tyson) Se poate spune ca in atari conditii fata a suferit o trauma, fie ea si dupa consumarea perversiunii cu pricina? Cine este in masura sa masoare intensitatea traumei – acei care au solutionat cazul Erbasu sau Iovan sau Tinu? Daca Cioca dupa consumarea actului, pe langa ca nu a onorat promisiunea financiara a mai si persiflat-o pe tanara? Tanara respectiva evident ca a reactionat anormal, fiind victima cel putin a unui abuz psihic! Si atunci l-a injunghiat pe Cioca! L-a chemat pe prieten sa o ajute, Trifu fiind mort deja! Prietenul care nu a asistat la savarsirea omorului! Prietenul care din dragoste a hotarat sa faca un act macabru, ciopartindu-l pe acest obsedat sexual plin de banet! A fost tanarul complice sau fapta sa se inscrie doar la tainuire, tainuire datorata dragostei pentru tanara cu pricina? Eu cred ca asa s-a intamplat si ca cei doi tineri pot fi condamnati cu suspendare si cu recomandarea internarii intr-o clinica psihiatrica!
    La urma urmei, amorezul a incetat a mai umili saracia unor tineri saraciti de vise, de speranta si de fericire de catre criminalii care conduc Romania de 20 de ani incoace!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura