Studenta criminală e gravidă şi cere întreruperea pedepsei

Cristina Ghenea

Carmen Bejan (foto), iubita hunedoreanului Sergiu Florea, împreună cu care a ucis şi a tranşat un bărbat în Timişoara, cere să fie eliberată din închisoare pe motiv că este însărcinată.
Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Arad, fosta studentă la Medicină a depus recent o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, iar termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie. În cerere, Carmen Bejan menţionează că este însărcinată, însă nu precizează în câte luni. Fosta studentă cere să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă. Se pare că inculpata a cerut şi i s-a acordat dreptul la vizită intimă şi astfel ar fi rămas gravidă.
În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea, la 20 de ani de închisoare cu executare, după ce au ucis într-o cameră de cămin un bărbat de 65 de ani, pe care l-au tranşat şi l-au îngrămădit într-un geamantan şi mai mulţi saci de plastic. Tânăra îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Arad, iar Florea este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Timişoara. Deocamdată, nu se ştie dacă la rândul său, hunedoreanul a cerut să i se permită dreptul la vizite intime, deci, nu se cunoaşte dacă el este tatăl copilului. Asta, deoarece reprezentanţii Penitenciarului din Arad nu au făcut public numele persoanei care s-a întâlnit cu tânăra condamnată, în timpul când aceasta a beneficiat de vizitele intime.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.