Strivit de zidul clădirii pe care o demola

14 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un inginer de 33 de ani, din Lupeni, a fost rănit grav, în timp ce lucra la demolarea unui imobil în Staţiunea Straja. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în prima parte a zilei.

Din datele oferite de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara, inginerul lucra la demolarea unui zid în staţia Telescaunului 2 din Straja, moment în care un perete s-a prăbuşit în interior şi l-a surprins sub mormanul de moloz. Bărbatul a fost lovit grav în zona capului. Pentru salvarea lui a intervenit un echipaj de la SMURD, care l-a transportat la Spitalul Lupeni, ulterior fiind transferat la Spitalul Petroşani. Medicii petroşăneni l-au operat de urgenţă, după care au decis să-l transfere la un spital din Timişoara cu o ambulanţă, deoarece pentru elicopter nu au primit aprobare din cauza vremii nefavorabile. Inspectorii de la ITM Hunedoara vor deschide o anchetă şi vor cerceta condiţiile în care s-a petrecut accidentul şi vor lua măsurile care se impun, au arătat reprezentanţii instituţiei. Inginerul din Lupeni, Răzvan Nistor, este angajat al firmei Comexim din Lupeni. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 360 de şoferi amendaţi la finele săptămânii

Timp de două zile, în 12 şi 13 mai, poliţiştii rutieri au organizat 34 de acţiuni de monitorizare a traficului...

Romeo Beja, sindicalist şi în puşcărie

Fostul lider sindical Romeo Beja (foto) urmează modelul lui Miron Cozma şi în penitenciar şi ar fi devenit un mic...

Aplicaţia săptămânii: Nook

Aplicaţii pentru citit cărţi pe dispozitivele mobile sunt destul de multe şi oferă diverse facilităţi, în general comune pentru toate,...

Închide