Străzi reabilitate şi reţea extinsă de canalizare în Simeria

05 Emil RisteiuOana Mihnea

Bugetul local al Primăriei Simeria pentru anul în curs este 17.668.000 de lei. Acesta a fost aprobat în Consiliul local şi o parte însemnată din bani va fi folosită pentru investiţii.
Din cei 17.668.000 lei, aproximativ 5.400.000 lei reprezintă bugetul pentru şcolile din localitate. Mai rămân 12.200.000 lei, din care aproximativ 20 la sută vor fi destinaţi proiectelor de dezvoltare locală care urmează să devină realitate în cursul acestui an.
„Ne-am propus să asfaltăm cinci străzi din Simeria, care nu au beneficiat până acum de nici un fel de intervenţie, dar şi străzile laterale din Uroi şi Cărpiniş. Mai mult, vreau să continui lucrările de canalizare acolo unde nu am putut face acest lucru pe bani guvernamentali. Intră în discuţie o parte din şoseaua naţională, între străzile Traian şi Gh. Doja, apoi strada Streiului şi Orăştiei. Aceste lucrări ajung la o valoare de două milioane lei“, a declarat Emil Rîşteiu (foto), primarul oraşului Simeria.
Cel mai probabil, tot pe bani de la bugetul local vor fi schimbate şi corpurile de iluminat stradal de pe stâlpi, cu unele moderne dotate cu LED. Costurile unei astfel de investiţii ajung la aproape 300.000 de euro.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.