Actualitate

Strategiile începătorului la Ruletă

Experiența trăita la jocul de ruletă nu are comparație, indiferent dacă vorbim de alte jocuri de masă sau sloturi. Emoția trăită atunci când vedeți roata ruletei învârtindu-se și mingea care sare de-a lungul ei este de neegalat. Prin urmare, pe cât de iconice sunt jocurile de cazinou, ruleta este într-o clasă proprie, un joc de finețe, îndemânare și strategie.

Dacă sunteți începători sau dacă aveți în plan să începeți jocul la ruletă, nu vă lăsați copleșiți de popularitatea jocului. Ruleta este un joc relativ simplu, cu reguli rapide de înțeles. Astfel, prin intermediul micului ghid de mai jos cu siguranță veți prinde curaj să începeți jocul la ruletă.

În prezent, ruleta poate fi practicată în cazinourile clasice, dar și în cazinourile online sau platformele digitale de jocuri. Înainte de a plasa primul pariu, e bine să vă selectați platforma online de încredere și licențiată, cum este casino online NetBet, dar și care vă pune la dispoziție Ruleta în diferite variante.

Regulile de joc la Ruletă

Ruleta este cel mai căutat joc de cazinou, deoarece este ușor de practicat. Nu are reguli complicate în comparație cu alte jocuri de masă precum Baccarat și Blackjack. Cu Ruleta, începătorii au șanse mari de reușită.

Ruleta are trei componente principale: masa de pariuri, roata și mingea. Roata este inima ruletei, deoarece determină rezultatele fiecărei runde. Cu toate acestea, există două modele de roți: cea americană și cea europeană. Roata americană este împărțită în 38 de compartimente cu un zero dublu (00) și un singur zero (0). Pe de altă parte, roata europeană este împărțită în 37 de buzunare, dar cu un singur zero (0).

Această variație poziționează versiunea europeană ca favorită a fanilor, deoarece jucătorii au oportunități de câștig mai bune. În plus, fiecare număr de pe roată are o culoare diferită, fie negru, fie roșu. Zero este de obicei verde.

Trebuie de menționat faptul că, indiferent dacă vă aflați într-un cazinou stradal sau pe o platformă online, jocul cu jetoane este o necesitate. Nu puteți paria cu numerar la masă și, prin urmare, va trebui să vă schimbați banii în jetoane. În funcție de cazinou, jetoanele au culori diferite, cu valori diferite.

Un dealer va fi prezent dacă vă aflați fie într-un cazinou fizic. Acesta aruncă mingea peste roată. Atingeți butonul de rotire după ce ați plasat pariurile. Dacă alegeți să jucați online, rolul dealerului este preluat de computer. Iar dacă optați să jucați online la Ruleta Live cu dealer real, experiența va fi asemănătoare cu cea din cazinourile clasice.

Scopul vostru este de a specula unde va ateriza mingea și de a paria pe acel număr de buzunar și nu doar atât. La Ruletă există numeroase strategii și variante de pariere. Puteți opta pentru număr, culoare, grupuri de numere, par / impar, coloană și multe alte combinații.

Strategiile populare la Ruletă

Ruleta este un joc de noroc. Aceasta este prima informație crucială pe care ar trebui să o cunoască orice jucător de ruletă începător. Deși există strategii testate care vă vor ajuta să vă creșteți bankroll-ul, niciuna dintre ele nu funcționează la perfecțiune 100%. Aceste strategii ale experților includ :

Sistemul Martingale – Probabil cea mai des folosită tehnică în ruletă este strategia Martingale. Dublați miza anterioară de fiecare dată când pierdeți. Nu veți câștiga de fiecare dată, dar cel puțin nu veți pierde toți banii.

Sistemul Labouchere – Strategia vă cere să setați suma de câștig dorită. În funcție de situația în care câștigați sau pierdeți, va trebui să-ți schimbi sumele mizei. Această tehnică vă permite să vă imaginați cât mai aveți nevoie pentru a câștiga suma țintă. Făcând asta, vei evita mai multe pierderi.

Sistemul D’Alembert – Această tehnică de ruletă are asemănări izbitoare cu sistemul Martingale. Asta pentru că îi determină pe jucători să-și mărească sumele pariate atunci când pierd o anumită rundă de ruletă. Cu această strategie, este puțin probabil să permiteți casei să vă colecteze întregul bankroll.

Sistemul Fibonacci – Această strategie se bazează pe succesiunea matematică Fibonacci. Pariați după succesiunea Fibonacci. Sistemele de pariere Fibonacci pot fi clasificate în două mari categorii: cele bazate pe progresii negative și cele bazate pe progresii pozitive. În cazul sistemelor cu progresie pozitivă, jucătorii trebuie să crească miza după fiecare rundă câștigătoare și să o scadă de fiecare dată când pierd. Aceste sisteme vă ajută să profitați din plin de seriile câștigătoare și să reduci pe cât posibil pierderile atunci când norocul nu e de partea voastră.

Indiferent dacă sunteți un jucător novice sau experimentat, jucați responsabil și pragmatic la Ruletă, iar scopul principal să fie acela de distracție.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura