Strâns cu… neprogramarea, Jiul şi-a plătit din datorii

Ciprian Marinuţ

Clubul Jiul Petroşani a achitat, în această săptămână, salariile a patru jucători care îşi depuseseră memorii la Federaţia Română de Fotbal, pentru a evita neprogramarea în etapa de campionat de mâine.

Unii se bucură, alţii sunt tot fără bani
Riscul de a pierde jucători şi de a fi neprogramaţi în campionat i-a determinat pe şefii „alb-negrilor” să se caute adânc prin… conturi şi să achite o parte din cele mai vechi restanţe către fotbalişti. Pe lista priorităţilor s-au aflat datoriile faţă de jucătorii Moldovan, Firan, Tonca şi Filip, care şi-au primit salariile restante, deoarece au fost printre primii ce au depus memorii la FRF. Dacă nu ar fi achitat aceşti bani, cei de la Jiul pierdeau jucătorii, care ar fi devenit liberi de contract şi riscau să fie neprogramaţi în etapa de campionat de mâine.
Un alt grup de jucători, care la rândul lor au depus memorii la Federaţie, pentru a deveni liberi de contract, dar probabil că le-au înregistrat mai târziu, nu au primit nici un fel de bani de la clubul Jiul. „Nu ne bagă nimeni în seamă. Nu stă nimeni de vorbă cu noi. E nesimţire curată. Am de luat salariile pe patru luni”, a declarat Cristian Deaconescu, golgheterul Jiului, în sezonul trecut. În schimb, alţii, precum Hotoboc şi Drida, au revenit la antrenamente în baza unor probabile promisuni că li se vor achita restanţele. Din acest motiv, este posibil ca şi alţi jucători să revină la sentimente mai bune faţă de club, care la rându-i, pare că încearcă să  îndrepte situaţia. Jiul (locul 3) va juca, mâine, în deplasare, cu Seso Câmpia Turzii (locul 11), iar lotul alb-negrilor pare a fi unul mai valabil decât la anterioarele meciuri în care antrenorul Toni Sedecaru a fost obligat să apeleze la juniori.

One thought on “Strâns cu… neprogramarea, Jiul şi-a plătit din datorii

  • 15 octombrie 2012 la 8:56
    Permalink

    Watches be grateful over Rolex, Cartier, Swiss watches etc are those names every greatest treasures produce dreams. These watches are fully untrue thanks to a nine-to-five set.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare