Strânge tot ce găseşte, a devenit un coşmar pentru vecini

03 gunoi vecini exasperati 2Oana Mihnea

Locuitorii unei străzi din municipiul Hunedoara au ajuns la capătul răbdării. Casa unui bărbat a ajuns o adevărată ghenă de gunoi, unde şi-au făcut loc şobolani şi chiar şerpi. Vecinilor le este cu adevărat teamă să mai locuiască acolo.
La redacţia noastră au ajuns mai multe sesizări din partea unor persoane care locuiesc pe strada Dr. Cantacuzino din municipiul Hunedoara. Acolo, într-o casă care mai degrabă poate fi numită cocioabă, un bărbat ajuns la anii bătrâneţii, şi-a făcut un obicei din a strânge toate obiectele şi materialele de construcţii pe care le găseşte pe stradă şi le aduce acasă. Cu timpul, locuinţa lui a ajuns mai ceva ca o groapă de gunoi. „Noi am cumpărat casă aici în anul 2012, bărbatul acesta locuia deja în acel loc. Din cauza lucrurilor inutile pe care le-a strâns, ne-am trezit într-o zi cu un şarpe în curtea noastră şi nu de puţine ori vedem şobolani cât pisicile de mari, care se plimbă în jurul casei lui. I-am spus de mai multe ori să îşi facă curăţenie în curte, dar se pare că nu a înţeles nimic, continuă să aducă tot felul de materiale. Am văzut că uneori îşi mai face focul, pentru că se vede fum ieşind din una dintre încăperi. Ne este de-a dreptul teamă să nu facă ceva şi să ne dea şi nouă foc la casă. L-am rugat zilele trecute să îşi adune gunoiul din apropierea casei noastre, pentru că vrem să ne facem gardul, dar nu ne-a băgat în seamă“, ne-a povestit Mihaela Săvescu, una dintre persoanele care locuieşte în zonă.
Administraţia locală a promis că va lua măsuri în cel mai scurt timp. „Mă voi ocupa personal de această problemă. Voi merge la faţa locului împreună cu Poliţia Locală, pentru a vedea care este situaţia şi să găsim o soluţie pentru cetăţenii afectaţi. Dacă se impune, omul va fi obligat să facă curăţenie şi va fi amendat“, a declarat Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare