Straja MTB Enduro a intrat în linie dreaptă

Straja MTB Enduro, întrecere ce va avea loc în perioada 13-14 octombrie, este prima competiţie prin care vor fi valorificate traseele de ciclism montan amenajate în Staţiunea Straja, din Valea Jiului.

Concursul se va desfăşura într-un format tip raliu, care cuprinde şase probe speciale, cronometrate. Traseele Lupilor şi Baloo, deja consacrate, se vor diviza în câte două segmente şi se vor adăuga două noi poteci, în zona superioară a staţiunii. În general, potecile pe care se va desfăşura concursul sunt de coborâre, dar au şi segmente de urcuş.
Cursa reprezintă o provocare lansată tuturor pasionaţilor de ciclism montan şi este organizată de Fundaţia Noi Orizonturi Lupeni, în parteneriat cu Asociaţia Bike Attack Reşiţa şi Clubul Alpin Valea Jiului şi susţinută de Primăria municipiului Lupeni şi SC E-Distribuţie Banat SA.
Organizatorii susţin participarea tinerilor minori în competiţiile de enduro din România, a fetelor mai cu seamă şi din acest punct de vedere, pentru aceste categorii de participanţi, înscrierea la competiţie este gratuită. (N.Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.