Sport

Ştiu cu mingea la fileu

Echipa feminină de senioare a CS Comexim Lupeni a cucerit Cupa României la fotbal tenis, iar formaţia de juniori a ratat trofeul la „mustaţă”, fiind învinsă în finală de Crişul Oradea.

Fete de aur
Ana-Maria Gherghel, Paula Vizitiu, Elisabeta Vizitiu şi Letiţia Bivolaru şi-au demonstrat talentul şi tehnicitatea şi au câştigat fără drept de apel toate meciurile susţinute la turneul final al Cupei României. Performanţele reuşite de sportivele de la Comexim Lupeni în competiţia de la Mamaia  au girat o dată în plus decizia antrenorului  României de a le selecţiona pe jucătoarele de la Lupeni în lotul pentru Campionatul European ce va avea loc chiar la noi în ţară.
La juniori, echipa Comexim Lupeni a pierdut finala Cupei României în faţa echipei Crişul Oradea cu scorul de 2-3, după câteva meciuri spectaculoase şi echilibrate până la ultima minge. Alexandru Turbatu, Alexandru Gherghel, Petrişor Bolosin, Nicolae Bolosin şi Marius Stoienică au fost devansaţi astfel şi în campionatul României de orădeni, care s-au distanţat la două puncte. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura