Stiri

Ştiri

Bac cu întârziere
Peste 5.000 de elevi hunedoreni au aşteptat ieri, mai bine de o oră, să susţină penultima probă a examenului de bacalaureat. Cu toate că examenul ar fi trebuit să înceapă la ora 9, variantele extrase au ajuns în centrele de examinare din judeţ cu o oră mai târziu. „A fost o problemă cu serverul Ministerului Educaţiei. Subiectele de examen au ajuns mai târziu decât era prevăzut, cele mai mari întârzieri, aproximativ o oră, înregistrându-se în centrele de examinare unde există subcomisii. Elevii au fost anunţaţi şi nu s-au înregistrat probleme”, a declarat Sorin Radu, inspectorul şcolar general. (A. Năstase)

S-au aprobat tichetele de sănătate
Guvernul a aprobat, ieri, introducerea tichetelor de sănătate reprezentând contribuţia personală la plata serviciilor medicale, în limita unui plafon maxim anual de 600 lei, a anunţat ministrul Sănătăţii, Ion Bazac. El a precizat că persoanele din categorii defavorizate vor fi scutite de la plata acestei contribuţii. Potrivit ministrului, introducerea acestor tichete reprezintă şi o condiţie inclusă în acordul încheiat de România cu Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială.

Femeie omorâtă când traversa strada
O femeie care traversa strada printr-un loc nepermis, a fost lovită, în Petroşani, de maşina condusă de Dorin A., de 41 de ani, din oraşul Petrila. În urma impactului, victima a fost proiectată pe un alt autoturism, condus de Constantin P, care circula regulamentar. Accidentul s-a petrecut pe strada Livezeni, din municipiul Petroşani. În urma impactului, femeia a decedat. (A. Năstase)

A ameninţat un consătean
Un bărbat din comuna Băiţa, Dumitru M., de 62 ani, este cercetat în stare de libertate, după ce poliţiştii au stabilit că la jumătatea lunii iunie, el l-a ameninţat şi jignit pe un consătean. Bărbatul a refuzat, se pare să restituie mai multe bunuri pe care partea vătămată le-a folosit la efectuarea unor lucrări de tencuit la imobilul învinuitului. Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de insultă, ameninţare şi abuz de încredere. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura