Stiri

Ştiri

Tabără pentru copii instituţionalizaţi
Un număr de 12 copii şi tineri instituţionalizaţi din Centrul de integrare Bretea Streiului, unitate aflată în subordinea DGASPC Hunedoara, petrec o săptămână în tabăra de la Costineşti, cu ajutorul Fundaţiei Hope and Homes for Children România. Fundaţia a suportat cheltuielile privind cazarea, masa, transportul, banii de buzunar şi costurile cu diverse articole de vară necesare pentru copiii şi tinerii din centrul amintit. (N.Ebner)
 
Invitaţie la Galeria „Forma“ din Deva
Începând de astăzi, şi până în 11 iulie, la Galeria de Artă „FORMA” din Deva sunt expuse fotografii semnate de pictorul Andrei Rosetti. Artistul devean este absolvent al Facultăţii de Arte (studii aprofundate) a Universităţii de Vest din Timişoara, membru UAPR şi, în prezent, este profesor de educaţie vizuală la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” din Deva. Andrei Rosetti a expus, de-a lungul carierei sale, în Bucureşti, Timişoara, Lille, Grande Motte, Budapesta, Cluj Napoca, Alba Iulia, Lipova, Hunedoara, Deva. (N.Ebner)
 
BCR actualizează datele clienţilor
Banca Comercială Română (BCR) solicită clienţilor, persoane fizice şi juridice, să se prezinte la oricare din unităţile băncii pentru actualizarea datelor personale, solicitate conform regulamentului BNR privind cunoaşterea clientelei. Conform normelor BNR, toate sucursalele băncii trebuie să obţină de la clienţii lor, persoane fizice, detalii privind datele de identificare, datele de contact şi adresa, naţionalitatea, ocupaţia şi, după caz, numele angajatorului ori natura activităţii proprii, funcţia publică importantă deţinută, dacă este cazul şi numele beneficiarului real, se arată într-un comunicat al BCR. (A.Năstase)
 
Tânăr mort, din cauza vitezei excesive
Un tânăr de 22 de ani, conducător al unui moped, şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut pe DN 7. Tragicul eveniment s-a produs în localitatea Zam. Tânărul aflat pe moped s-a angajat în efectuarea unei depăşiri a unui camion, însă s-a ciocnit frontal de un TIR, care circula pe sens opus. Tânărul a fost spulberat pur şi simplu sub roţile camionului. El a murit pe loc. (A. Năstase)
 
S-au sustras de la plata taxelor
Cinci persoane din Orăştie, administratori la 34 de societăţi comerciale, împreună cu alţi 15 învinuiţi, sunt cercetate pentru constituirea unui grup infracţional care se ocupa de preluarea de firme, în scopul de a se sustrage de la plata taxelor. Scopul real al cesiunii părţilor sociale de către învinuiţi a fost de fapt acela de  sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului consolidat al statului, foştii administratori achitând diferite sume de bani noilor administratori şi asociaţilor firmelor pentru preluarea acestora, creându-se un prejudiciu de 1.110.000 de lei. Cei cercetaţi sunt acuzaţi şi că au obţinut sume de bani cu titluri de rambursări sau restituiri de la bugetul de stat. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura