Stiri

Ştiri

A  emis file cec fără acoperire
Numărul administratorilor de societăţi comerciale din judeţ care recurg la emiterea de file cec fără acoperire se înmulţeşte pe zi ce trece. Astfel, un administrator de firmă din Deva, G. P., de 40 de ani, este cercetat de poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor, deoarece el ar fi emis în perioada martie-iunie  2009, două file cec în valoare totală de 110.890 de lei, fără a avea disponibil în cont. (A. Năstase)

Prins şi depus în arest
Un tânăr de 34 de ani din Simeria, Cosmin B., care avea de ispăşit o condamnare, a fost depistat de poliţişti şi dus în arestul Poliţiei Deva. Poliţia Oraşului Simeria a clarificat astfel situaţia acestuia, tânărul având de executat un an şi două luni de închisoare, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală. (A. Năstase)

Ierarhie respectată, tradiţie ignorată
Primul amical al verii pentru echipele de top ale Văii Jiului, Jiul şi Minerul Lupeni, disputat sâmbătă, a respectat ordinea din clasamentul sezonului trecut, însă a infirmat tradiţia conform căreia Jiul e cea mai galonată echipă din zonă. Astfel, Minerul, locul opt la finalul sezonului trecut, s-a impus cu 4-2, la Petroşani, în faţa Jiului, ocupanta locului 11, care e considerată echipa fanion a Văii Jiului. Ambele formaţii au rulat întregul lot de jucători, antrenorul Jiului Daniel Timofte, folosind 35 de fotbalişti. „M-a interesat mai puţin scorul şi mai mult evoluţia jucătorilor aflaţi în probe”, a spus Timofte. Jiul va pleca în această seară la Craiova, unde mâine va efectua vizita medicală.

Timofte dă credit juniorilor
Tehnicianul Jiului, Daniel Timofte, acordă o mare atenţie jucătorilor de la Centrul de Copii şi Juniori pe care i-a chemat în pregătire cu echipa de seniori. Astfel, cinci juniori cu vârste între 15 şi 17 ani se pregătesc cu seniorii în această perioadă precompetiţională. „Mereu am fost alături de juniori pentru că eu consider că aceştia sunt viitorul. M-am decis să chem cinci jucători în pregătire cu echipa mare pentru a se acomoda. Nu este prima dată când fac acest lucru. Le-am dat şansa să joace în amicalul cu Minerul Lupeni, iar Zaharia, Tudorache şi Mareş sunt foarte talentaţi şi merită sprijiniţi”, a spus Timofte.

O hunedoreancă elogiată de Accademia Internationale
Raluca Elena Weber, a obţinut Trofeul de Laureată a trienalei academice în domeniul „Relaţii internaţionale şi Studii Euroopene” – la secţiunile engleză şi germană. Raluca a fost elevă eminentă a Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara“ şi actualmente este studentă la Timişoara. Raluca este multiplu laureată în Occident, iar performanţele ei exprimă implicit valoarea inteligenţei noii generaţii de intelectuali hunedoreni. Cu ocazia decernării Trofeului, hunedoreanca Raluca Elena Weber a fost amplu elogiată de staff-ul revistei „Accademia Internationale“. (N. Ebner)

Primii 30 de kilometri de autostradă
Premierul Emil Boc a declarat, ieri, la Ploieşti, că în cursul acestui an vor fi realizaţi primii 30 de kilometri din tronsonul Moara Vlăsiei – Ploieşti al Autostrăzii Bucureşti – Braşov, iar lucrările la centura de vest a municipiului Ploieşti vor fi terminate în luna noiembrie. „Avem asigurate resursele financiare, anul acesta finalizăm 30 de kilometri din acest tronson de autostradă. Obiectivul pe care-l avem este ca în 2010 acest tronson să fie finalizat, poate la anul pe vremea aceasta, în iulie 2010, tronsonul Moara Vlăsiei – Ploieşti să fie finalizat“, a spus premierul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura