Ştiinţa n-are trecere la Federaţie

Ciprian Marinuţ

Memoriul depus de clubul Ştiinţa Petroşani pentru anularea sau reducerea suspendării şi amenzii cu care a fost penalizat jucătorul Andrei Gaiţă a fost ignorat de Federaţia Română de Rugby.

Vinovatul fără vină
Andrei Gaiţă rămâne suspendat 10 etape şi e obligat să achite o amendă de 1.000 de lei, pentru o presupusă lovire a unui adversar, întrucât apelul făcut de clubul său a fost fără efect la Federaţie. “Nici nu ne-au băgat în seamă. Ne-au anulat memoriul, iar jucătorul Gaiţă, care este nevinovat, a rămas cu cele 10 etape de suspendare şi cu amenda dată”, a spus antrenorul echipei petroşănene, Alexandru Lupu.
Situaţia este cu atât mai nedreaptă, cu cât oficialii echipei din Valea Jiului susţin că jucătorul respectiv nu are nici o vină. „Gaiţă nu a fost implicat în bătaia de la Iaşi. El a fost găsit ţapul ispăşitor, pentru că era recidivist. Nu mai am cuvinte. Din cauză că nu avem bani şi suntem echipa cea mai săracă, nu ne ia nimeni în seamă. Acest lucru s-a văzut şi în partida cu Stejarul Bucureşti, când arbitrii ne-au furat pe faţă. Aşa ceva nu am văzut de când sunt eu în rugby. Ne-au fost anulate două eseuri perfect valabile”, a spus antrenorul Alexandru Lupu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.