Start în lupta pentru Primãria Deva

 Andreea Lazăr

A început lupta pentru fotoliul de primar al Devei. Primul care şi-a prezentat programul politic a fost fostul viceprimar, liberalul Florin Oancea (foto). Acesta a anunţat sâmbătă, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii, că fiecare punct din proiect va intra în dezbatere publică, pentru a ştii cu exactitate cum îşi doresc devenii să arate oraşul lor.
 

Noi promisiuni electorale
Biserici noi, bazine de înot la şcoli, parcuri de agrement, reabilitarea pieţelor sau locuinţe pentru tineri. Sunt doar câteva dintre punctele cuprinse în programul politic şi administrativ al liderului PNL Deva, intitulat „Viitorul Devei depinde de fiecare dintre noi”. Florin Oancea consideră că municipiul Deva este deficitar atât la calitatea serviciilor publice, cât şi la industrie sau curăţenie. „Programul meu politic cuprinde şi aceste probleme. Cred că Poliţia Locală trebuie să fie una profesionistă şi nu cu slugi personale. De asemenea, municipiul are nevoie de un parc industrial, pentru atragerea investiţiilor productive şi crearea de noi locuri de muncă. Iar pentru a stopa risipa banului public în cadrul primăriei, este foarte important ca o serie de activităţi, prestate în prezent de anumite firme „căpuşă” să fie preluate de serviciile din subordinea instituţiei”, a afirmat Florin Oancea.

 

Pensionarii, din nou subiect de campanie
O altă parte a programului liderului liberal se referă la facilităţile oferite pensionarilor, dacă el s-ar afla la cârma Primăriei Deva. Mai exact, fiecare pensionar va beneficia de gratuitate pe transportul public local. De asemenea, la acest capitol de gratuităţi, ar urma să intre şi cetăţenii de onoare ai Devei. „Deva le datorează enorm şi nu le oferă mai nimic celor vârstnici. Este vremea să îi ajutăm şi să îi preţuim ori de câte ori o mai putem face”, a adăugat Florin Oancea.

7 comentarii la „Start în lupta pentru Primãria Deva

 • 28 februarie 2011 la 0:51
  Permalink

  Ooo d-nu’ Oancea, in carticica aia sunt ideile soferului Ionica?
  Cand erai vice nu ai vazut problemele astea?

 • 28 februarie 2011 la 8:56
  Permalink

  Du-te ma…te face Mircia fluierand..:)))

 • 28 februarie 2011 la 9:26
  Permalink

  O conditie pentru absolvirea doctoratului este sa scrii o carte, iar stimabilul masterand Oancea s-a gandit sa scrie si el una… bineinteles una despre vrajeli ca altceva nu stie. Odata scrisa cartea, o sa urmeze examenul de doctorat pe care bineinteles ca o sa-l ia Ionica fluierand.In alta ordine de idei papagalul de vice sa-si plateasca impozitele si dupa aceea sa ne spuna cum va face si va drege…

 • 28 februarie 2011 la 19:12
  Permalink

  Domnule Oancea, crezi ca devenii vor vota un tradator si un mincinos ca d-voastra??? Mai ganditi-va

 • 28 februarie 2011 la 19:42
  Permalink

  Ce tot va luati de Oancea Florin ? Mergeti la Biblioteca Judeteana si uitati-va in ziarele vremii ,cite mizerii si bataie de joc a facut nenorocitul de Munteanu de-a lungul timpului.Ce s-a realizat in Deva ,este meritul Consiliului Local.Primarul ,nici macar,nu are drept de vot !

 • 1 martie 2011 la 7:44
  Permalink

  daca asta e propunerea PNL pentru primar inseamna ca nu vrea sa castige si vrea umilirea lui oancea.

 • 1 martie 2011 la 21:48
  Permalink

  Hey man, i love your jokes!!! :))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.