ActualitateUltima Ora

Stare de Urgență în Simeria!

În Simeria a fost declarată starea de urgență, după ce a fost sistată furnizarea apei potabile la unele blocuri.

„Prin această Hotărâre a fost solicitată RELUAREA DE ÎNDATĂ a furnizării apei potabile în Orașul Simeria la toate punctele de consum debranșate conform adresei SC APAPROD SA Deva. NELUAREA DE ÎNDATĂ A MĂSURILOR DIN PREZENTA HOTĂRÂRE ARE REPERCURSIUNI ASUPRA STĂRII DE SĂNĂTATE A ORAȘULUI SIMERIA, PRECUM ȘI FAVORIZAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-COV-2 PE FONDUL CREȘTERII NUMĂRULUI DE CAZURI DE COVID-19. Prezenta Hotărâre a CLSU Simeria a fost comunicată către: CJSU- ISU Hunedoara, DSP Hunedoara, DSV Hunedoara, Instituţia Prefectului Hunedoara, Consiliului Județean Hunedoara, SC APAPROD SA Deva și ADI AQUA PREST.Am convingerea că instituțiile abilitate vor lua urgent măsurile necesare pentru rezolvarea acestei situații”, susține Iulius Bedea (foto),  primarul orașului Simeria, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență Simeria.

Reamintim că în Simeria s-a sistat furnizarea apei potabile, după ce au fost acumulate datorii la Apa Prod dar și din cauză că un administrator de asociații de proprietari a furat 100.000 de lei din banii încasați pentru consumul de apă. (A.N.)

One thought on “Stare de Urgență în Simeria!

  • Câtă vreme nu realizezi cât de ușor poată fi manipulată conștiința ta , rămâi marioneta jocului altcuiva .

    Cei mai mulți activiști anti-ură, care sunt ei înșiși mistuiți de ură , sunt prea proști și ignoranți în privința realității din această țară putredă de coruptă în abuzuri , pentru a-și da seama cum sunt folosiți .

    Ei sunt mult prea departe de orice licărire de virtute și prea scufundați în întuneric ca să mai poată vedea ceva .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura