Stand de carte la Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 17 august-17 septembrie 2012, în incinta Secţiei de Artă şi Carte Franceză, un stand de carte cu vânzare, dedicat Editurii Univers din Bucureşti.
Aceasta este una dintre cele mai vechi edituri din România, având o istorie neîntreruptă de câteva decenii de activitate, timp în care a publicat atât ficţiune, cât şi nonficţiune, de la traduceri fundamentale din literatura universală, până la lucrări de critică şi teorie literară, respectiv albume şi enciclopedii. Editura Univers a adus în bibliotecile cititorilor peste 5.000 de titluri, traducând scriitori de primă mărime ai literaturii universale, ale căror cărţi au fost tipărite pentru prima oară în România.
„Standul organizat în incinta Bibliotecii Judeţene va oferi cărţi cu o importantă reducere de preţ, aşa încât iubitorii de lectură îşi vor putea îmbogăţi biblioteca personală, cu titluri valoroase. Vă aşteptăm cu mare drag”, a fost invitaţia lansată de Sebastian Bara (foto), managerul Bibliotecii Judeţene. (M. Şerban)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare